2012. május 6., vasárnap

Yves Rocher - Hűségprogram és termékek, amiket használok

Sziasztok Szépségek!

Ebben a bejegyzésben folytatom a mesélést a kapcsolatomról az Yves Rocher márkával.
Először is mesélnék a hűségprogramjukról. Az első vásárlásomnál az eladó hölgy megkérdezte, hogy van-e már kártyám, amire nemmel feleltem, így beleegyezésemmel készítettünk egyet. Ekkor kaptam egy papírkártyát és azt mondta, ezt a következő vásárláskor plasztik kártyára cserélik majd.

Hogy pontosan mire is jó a kártya, azt nem sikerült kiderítenem, mármint, hogy pontokat gyűjtünk rajta vagy micsoda, de az biztos, hogy elkérik minden vásárlásnál. 

Ezen kívül még, amikor már bekerültél a rendszerbe, vannak olyan kedvesek, hogy postán is küldenek ajánlatokat. Nekem eddig egy ilyen érkezett:


3 ajánlat szerepelt rajta: az egyik, aminek a legjobban örültem, egy ajándék szempillaspirál, erről már láthattatok bejegyzést ITT. A neszeszert nem vásároltam meg, azon oknál fogva, hogy rengeteg van, de már megbántam azóta, mert ilyen méretű és alakú pont nincs, kellett volna már egy ilyen nagyobb. A harmadik a kétfázisú szemfestéklemosó volt, kevesebb, mint féláron, amit szintén nem vettem meg, mert éppen kaptam egyet Csenge barátnőmtől. (Teszt róla a héten!)
Szerintem szuper dolgok egyébként, örülök, hogy elkezdtem náluk vásárolni. 


Regisztráltam az online shopba is, mert 25€ felett ingyenes a kiszállítás, mindig nagyon jó kedvezmények vannak. Gyakorlatilag mindig van valami, amit érdemes kihasználni. Küldenek ajándékot is, ami mindig változik, most épp tankinit és strandpapucsot. Lehet kérni egy kazal mintát is, +2€ a 20 darab. Ezen kívül a regisztráció után küldenek bizonyos időközönként ajánlatokat emailben, ami egy kódot jelent. Ebből eddig kétszer kaptam, az egyik egy -3€ kedvezmény, a másik pedig egy 13,50€ értékű szempillaspirál 10€ online rendelés esetén. 

Nagyon tetszik, hogy mindig van valami promóció, vagy online, vagy a boltban, vagy mindkét helyen egyszerre és a termékeikkel is meg vagyok elégedve egyelőre. 

Nézzük amiket eddig próbáltam és használok. Részleteiben nem megyek bele, mert mindről szeretnék többet írni. 

Együtt: 


Hajápolók


Hajdúsító spray mályva illattal és korpásodás elleni sampon


Lótuszvirágos tusfürdő



Kétfázisú szemfestéklemosó



Dúsító szempillaspirál



5 megjegyzés:

  1. még sose próbáltam YR termékeket szóval kíváncsian várom a teszteket!:)

    VálaszTörlés
  2. Ugyanazt írta Dia is, mint amit én éreztem ezt végigolvasva :]

    VálaszTörlés
  3. Az én kedvencem a kávés tusfürdőjük, ha nagyon nyomott a reggelem, azzal fürdöm, hátha felébreszt. :-)

    VálaszTörlés