2013. április 9., kedd

NOTD + Sally Hansen - bővebb termékismertető


Sziasztok Szépségek!

Ahogy ígértem, egy kicsit bővebben is beszámolok a Sally Hnasen termékekről. Bevallom, sok bloggerinánál olvastam, hogy már régóta ismerik a márkát, nekem teljesen új volt, amikor először hallottam róla, hogy majd valamikor Magyarországra is megérkezik. A sajtóanyag alapján nagyon kíváncsi lettem és szerintem be is fogok szerezni egy-két dolgot, mert ráférne a körmeimre egy kis extra ápolás, a tél nem tett jót nekik. 


Nézzük mik találhatóak a kínálatban!

Sally Hansen a körömápolást 3 lépésre bontja, így bemutatom ezt a 3 lépést és a hozzájuk kapcsolódó termékeket.

1.     Formázás: magas minőségű manikűreszközökkel
A tökéletes manikűr a gyönyörűen formázott körmökkel kezdődik. A Sally Hansen széleskörű választékot nyújt magas minőségű manikűreszközökből körömreszeléshez, polírozáshoz, és körömvágáshoz. Szépségszakértők inspirációja nyomán, ezeket a csúcsminőségű manikűr eszközöket precíz és professzionális eredmény elérésére tervezték. Körmeink és körömágybőrönk ápolása és kényeztetése élvezetes magunkra fordított időt jelent és egyben alapvető előkészület az elegáns, szalon-stílusú manikűrhöz és pedikűrhöz. 

  • Sally Hansen Zafír körömreszelő (1999,-)
  • Körömreszelő (699,-)
  • Sally Hansen Köröm- és körömágybőrvágó olló (2499,-)
  • Sally Hansen Körömcsipesz (2499,-)
  • Sally Hansen Perfect Manicure Szett (2499,-) Tartalma: 1 db fém körömreszelő, 1 db körömcsipesz, 1 db körömágybőr feltoló és vágó, 1 db három oldalú polírozó, 1 db hordozó kistáska

Dana Caruso körömspecialista a körmök legalább heti egyszeri formázását javasolja: „a tökéletes alakú köröm titka, hogy a körömágy formáját imitálja. Először vágd le a körmöt a kívánt hosszúságúra, majd használj finom szemcséjű reszelőt, gyengéd, egy irányban, a szélektől közép felé irányuló mozdulatokkal, hogy megelőzd a köröm beszakadását. Ha durva reszelővel „fűrészeljük” le a felesleget, felrojtosodhat a köröm, így könnybben beszakadhat, valamint szétválhatnak a köröm rétegei, amitől az töredezni fog. Végül használj polírozót a körömlemez legöregebb rétegeinek eltávolítására, így sima, hibátlan körömfelületet hozol létre a körömlakk használatához”. 


 

2.     Ápolás: innovatív megoldások
Az évek során a Sally Hansen élvonalbeli, innovatív körömápolók széles sorának bevezetésével az iparág vezetőjévé vált.

A Sally Hansen teljes körű szakértelmet nyújt, magas minőségű megoldásokkal, minden körömproblémára, manikűr és pedikűr igényre. Először is, a választék kiemelkedően hatékony termékeket tartalmaz a körömágy ápolására és kondicionálására. Másodsorban kezelést nyújt a köröm erősítésére és növekedésének elősegítésére. Harmadsorban alapozó- és fedőlakkokat kínál a köröm védelmére sé erősítésére.

Ezek az ápoló programok segítenek a nőknek az erős, szép egészséges megjelenésű körmök elérésében és megtartásában. Ha a körmök jólápoltak, könnyű a szalon minőségű, professzionális eredmény elérése. A gyönyörű színek pedig tovább tartanak az egészséges körmökön.
  • Sally Hansen Instant körömágybőr eltávolító (1999,-)
  • Sally Hansen Körömágybőreltávolító & Balzsam (1999,-)
  • Sally Hansen Köröm&körömágybőr ápoló olaj E-vitaminnal (2499,-)
  • Sally Hansen MiracleCure körömerősítő és növesztő lakk (2499,-)
  • Sally Hansen Nailgrowth Miracle erősítő és növekedést serkentő, ápoló körömlakk (2499,-)
  • Sally Hansen Hard As Wraps erősítő lakk (2499,-)
  • Sally Hansen Hard As Nails Nylon+Retinol ápoló lakk (1499,-)
  • Sally Hansen Diamond Strength körömerősítő lakk (1999,-)
  • Sally Hansen Maximum Growth ápoló lakk (2499,-)
  •  Sally Hansen Smooth&Strong alapozó lakk (1999,-)
  • Sally Hansen Double Duty erősítő alapozó és fedőlakk (999,-)
  • Sally Hansen No Chip Akril fedőlakk lepattogzás ellen (1499,-)
  • Sally Hansen Mega shine lakk (2499,-)
  • Sally Hansen Diamond Flash gyorsan száradó fedőlakk (2499,-) 
  • Sally Hansen Kéz- és körömágybőrápoló krém (1499,-)
  • Sally Hansen Bőrradírozó lábpuhító krém (1999,-)
  • Sally Hansen Hidratáló lábkrém (1999,-) 
  • Sally Hansen Hidratáló lábkrém (1999,-)
A lakkok mellett ebben a kategóriában vannak olyan termékek, amik felkeltették az érdeklődésem: 

Sally Hansen Körömágybőreltávolító & Balzsam 
Könnyedén távolítja el a felesleges és egyenetlen felületű körömágybőrt valamit a megkeményedett
körömbőrt, miközben táplálja a körmöket és a körömágybőrt.Kettő az egyben formulája fehértea és uborka kivonattal lágyan és gyorsan hámlasztja, felpuhítja a makacs és túlnőtt körömágybőrt, miközben hidratálja a bőrt. Az eredmény: egészséges és ápolt körömágybőr, melyek akár 80%-kal simább.
*Használata: masszírozzon egy kis mennyiséget a körömágybőrbe. Használjon körömágybőr-feltolót, amennyiben szükséges, hogy még könnyebb legyen a letapadt körömágybőrt eltávolítani. Használja naponta a tökéletes eredményért. A körömlakk felvitele előtt alaposan mosson kezet.

Sally Hansen Hard As Wraps erősítő lakk
Törékeny, gyenge, sérült és töredezett a körme? Az erősítő lakk használatával sima és erős körmei
lehetnek. Hogyan működik: Az új, szabadalmazott formulának köszönhetően pajzsot képe, ami azonal hosszan tartó és sima körömfelületet hoz létre egy lépésben.
*Használat: Rázza fel gyengéden. Vigyen fel egy réteget tiszta, száraz, csupasz körmökre, majd hagyja
megszáradni.

Sally Hansen Smooth&Strong alapozó lakk
Akár 90%-ak simábbnak látszó körmök, azonnal!
Hogyan működik: A biotinban és spirulina alában gazdag formula kisimítja és feltölti a körmön lévő
barázdákat. Erősíti és kemányebbé teszi a gyenge körmöket a töredezés elkerülése érdekében. Az eredmény: sima és gyönyörű körmök.
*Használat: Vigyen fel egy réteget megtisztított körmére. Viselheti így, vagy színes körömlakk alatti
alapozó lakként.


3.     Színezés: szalon-minőségű, stílusteremtő árnyalatok.
A márka filozófiájának megfelelően a Sally Hansen körömlakk sokkal több, mint egy mesés árnyalat – elsőként vezette be az ápoló hatású színes lakkokat. Minden Sally Hansen körömlakk színt és egyben ápolást jelent: szabadalmaztatott összetétele kombinálja a legújabb divatirányzatok által diktált árnyalatokat a kiemelkedően hatékony ápolással minden körömtípusra és problémára. A bámulatos körömlakk a stílusosság eltéveszthetetlen ismertetőjele.

Minden hangulathoz egy árnyalat - a Sally Hansen színei stílusba öltöztetik körmeidet. Sőt, a hosszantartó színezőlakkok segítenek megvédeni és erősíteni a körmöket. Lépj be a színek univerzumába, válaszd azt a lakk-skálát, amelyik legjobban illik körmeidhez.

Ha a tökéletes árnyalat kiválasztásáról van szó, Dana Caruso a következőket javasolja: 
“A világos bőrű nők elképesztően jól néznek ki a csodás vörös bogyós színekben, mert ezek az árnyalatok tartalmaznak egy pici pinket. Azoknak a nőknek, akiknek bőre közepes árnyalatú, a mély, gazdag burgundi árnyalatok illenek. Az olíva vagy bronzos árnyalatú bőrű nőknek a legjobban a picit aranyló tónusok állnak, melyek egyébként szinte minden árnyalatú bőrhöz illenek. Ha igazán feltűnőek akarnak lenni, választhatnak az igazi “tűzoltó színű” karmazsinok közül, de kerüljék el a kékes vöröseket. A sötét bőrű nők merészek lehetnek az erős vörös és bíbor színekkel, vagy bármelyik sötétebb árnyalattal. Ha a lábujjak felöltöztetéséről van szó mindenki bátran kísérletezhet – az élénk, vibráló sárga, zöld, fukszia vagy kék árnyalatok tökéletesek az emlékezetes pedikűrhöz”  
  • Complete Salon Manicure körömlakk (2199,-)
  • Hard As Nails Xtreme Wear körömlakk (1299,-)


    Képek forrása: Google
Kiegészítő termékek:
  • Sally Hansen Körömerősítő körömlakklemosó (1299,-)
  • Sally Hansen Hidratáló körömlakklemosó (1299,-)
  • Sally Hansen Szempillagöndörítő és utántöltő (1999,-)
  • Sally Hansen Airbrush Legs vízálló folyékony harisnya spray (3499,-)
Bevallom mikor ezt a posztot írom, kicsit szkeptikus vagyok már a márkát illetően. Bloggerina társaim, akik már megkapták a Coty-tól a teszt termékeket, nincsenek teljesen megelégedve. Az én véleményemre várnotok kell még egy kicsit, szombaton kapom meg a lakkokat.
Alapvetően, amikor elolvastam a sajtóanyagot a különböző erősítő lakkok és fedőlakkok elsőre felkeltették az érdeklődésem és feltett szándékom volt vásárolni is belőlük, de egyelőre kivárok és megnézem magamnak élőben is őket. 
A lila lakk egyébként nagyon jó tavaszi választás volt, rettentő kíváncsi vagyok rá, de addig is egy másik lilát használva és némi rózsaszín OPI-t, csináltam egy kis tavaszi manikűrt!


További szép hetet Lányok! A héten még jelentkezem és vasárnap Nail Club is lesz! 
Flory

 


2 megjegyzés: