2012. május 7., hétfő

Áprilisi kedvencek

Sziasztok!

Nem jellemző rám a kedvences bejegyzés, de most mégis hoztam pár dolgot, amiket nagyon sokat használok mostanában. 


Sunfleur bőrtápláló arcradír: még nem írtam róla tesztet, de nagyon szeretem, heti 2x használom és az illatába szerelmes vagyok. :) 

Yves Rocher kétfázisú szemfestéklemosó: amióta megvan nem is használok mást, de erről is lesz teszt a héten. 

Essence mySkin színezett hidratáló: nem egy ázsiai BB (bár összehasonlítási alapom nincs), de szinte mindig ehhez nyúlok. Teszt már volt róla: ITT!

Gucci II: a legkedvencebb parfümöm, és bár sokat használom a többit is, most ehhez nyúltam a legtöbbet. (Parfümös bejegyzés volt régen, még a blog indulásakor, ITT olvashattátok!)


Körömlakkok közül abszolút kedvenc volt a Catrice pelyheske és a pasztell színek. (Swatchos poszt a lakkokról)


Nem sokat sminkelek mostanában (sajnos, pedig ötletem csomó lenne egyébként), amikor mégis, akkor egyszerű, 5-10 perces sminket készítek. A legjobban bevált kombó a kék tusvonal és a rózsaszín szájfény (bejegyzés róla), de van, amikor csak egyszerű fekete vonalat húzok és natúr színt viszek fel a szemhéjamra. Sokat használtam még a Marble Mania pirosítómat is, igazi tavaszi szín szerintem. (bejegyzés róla)


Ennyi lett volna most a kedvences bejegyzés, ha nem felejtem el, májusban is kaptok majd. :)
Ti miket használtatok legtöbbet ebben a hónapban?

11 megjegyzés:

  1. Gucci parfüm! Nekem is nagy nagy kedvenc :))) De csak nagyobb alkalmakkor használom, mert sajnálom :))) Hiányolom a sminkjeidet! Flory VADULJ :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jólvanna, ütős ötletem van, mára volt betervezve, de nem sikerült megvalósítanom. De a héten vadulok, megígérem. :)

      Törlés
    2. Alig várom :P Amúgy én 4000-ért vettem a Gucci II-t "kamionról leesett" utánanéztem, eredeti, csak a csomagolása volt sérült... Ennyiért megérte nem? :P

      Törlés
    3. hűűűű, mennyivel jobban hangzik mint a 23ezer....

      Törlés
  2. úúú, imádom ezt a Gucci parfümöt, de sosem áldoztam rá, hogy megvegyem, annyira drága :S Pedig iszonyat jó illata van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ajándékba kaptam, magamtól nem vettem volna meg. Most szerelmes vagyok a Flora Garden Collection Magnoliás illatába is, de annak még ennél is drágábban mérik mililiterjét.

      Törlés
  3. a bal első milyen essence lakk??:)

    VálaszTörlés
  4. Szió, a Sunfleurről lesz majd a közeljövőben teszt?? Krémmániám sincs róla sajnos semmi info, és nagyon kiváncsivá tettél :)

    VálaszTörlés