2012. április 9., hétfő

Catrice pelyheske + NOTD: tavaszi

Sziasztok Szépségek!

Rengeteg anyag volt már készen posztokhoz, csomót fotóztam a héten, de sajnos elromlott a laptop töltőm és jelenleg pihen a gépecském. Semmiképp nem szeretnélek bejegyzés nélkül hagyni Titeket, így nekiálltam újrafotózni, valami olyat, amit eddig még nem tettem meg. 

Hazautazás előtti napon még beugrottam a drogériába egy kis szükségvásárlásra, tényleg semmit nem akartam venni a sminkes részlegről, de megakadt a szemem a Catrice külön állványon, ami tele volt lakkokkal. A felső részen az állandó kollekció új darabjai voltak, amik már hetekkel ezelőtt kikerültek egyébként az állványra, de az alsó részen ott díszelgett a Million Styles kollekció. Már meg is feledkeztem róla, de amikor megláttam az utolsó pelyhes lakkot, nagyot dobbant a szívem, ugyanis az Essence-t eddig sehol nem találtam és tudtam, hogy itthon is milyen hiánycikk mindenhol. Gyorsan jött is velem, az sem érdekelt, hogy drágább, mint a testvére.  A többi nem fogott meg annyira hirtelen, hogy ne tudnék élni nélkülük. 

Az ára egyébként: 2.99 € volt, tehát olyan 900 Ft körül. 







Már többször használtam azóta, most épp egy tavaszi manikűrt dobtam fel vele. Igazán gyönyörűen sötétebb színeken mutat, de a világosabbak közül is van olyan, amin szépen érvényesül. Én szerelmes vagyok bele mióta megvettem és mivel elég sokat lakkozom a körmöm egyszínűre, evvel mindig gyorsan és egyszerűen fel tudom dobni. Húsvét alkalmával pepecseltem egy kicsit, kisvirágokat festettem a körmömre. Semmi extra, de szerintem mutatós lett. 

Nektek, hogy tetszik? Milyen a húsvéti körmötök? 








8 megjegyzés:

  1. Hú ez is nagyon szép :) nekem a have an ice day és a million dollar baby van meg,imádom őket :) a have an ice day magában is gyönyörűséges :)

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom miért, de inkább a Catrice pelyhesre fáj a fogam, mint az Essencere, nem is értem miért, talán jobban megbízom a minőségben, holott tudom, hogy valószínűleg egy kondérból öntik az üvegcsébe :)

    VálaszTörlés
  3. Én is láttam már ezt e pelyhes lakkot :-) nekem is tetszik, de nekem már megvan az essence, szóval nem biztoa, hogy megvesem :-):-):-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett :) Nekem is be kell szereznem egy ilyen lakkot :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon cuki ez a kis tavaszias manikűr :)

    VálaszTörlés
  6. OMG *-* gyönyörű ez a pelyheske is :$

    VálaszTörlés
  7. Köszi a körömötletet, majd ha mostanit lemostam ilyenem lesz nekemis *.*
    Gyönyörű lett! :)

    VálaszTörlés
  8. Juuuj szuper lett és ötletes és tavaszi és ahhh nagyon tetszik :)))

    VálaszTörlés