2011. november 15., kedd

NOTD - Mother Earth is watching you

Sziasztok!

Mára szántam még egy posztot, méghozzá a körmeimről, amit ugyan szombaton csináltam, de eddig nem volt alkalmam lefotózni. Az Essence Natventurista 02 lakkját használtam, ami egy világosbarna árnyalat, kicsit gyöngyházas. Áginak hála kaptam ezt a lakkot és nagyon tetszik. Kis szolid, de nagyon jól fel lehet dobni. Két rétegben használtam, alap és fedőlakkal. A gyűrűs ujjamat díszítettem néhány lilás-kékes, holografikus csillaggal. Most használtam először a zselés hatású fedőlakkom is, amiről el kell mondjam, hogy jó-jó, de én sokkal többet vártam tőle. Tényleg szép fényt ad neki, nem is mattosodott be, de a zselé hatás nekem ennél egy kicsit többet jelent. El fogom használni, mert fedőlakknak tökéletes, sem az állagával, minőségével, tartósságával nincs baj, de nem hiszem, hogy újra fogom venni, legalábbis nem zselés hatás elérése érdekében. Erről ennyit, nézzük a körmeimet!




A következő ilyen posztban az új kis jövevényemmel fogok ismerkedni, a mini Orlyval, amit Erzsitől kaptam. Színt direkt nem árulok el, csak annyit, hogy gyönyörű :D

2 megjegyzés:

  1. Jó lett:) A zselés lakk nálam se érte el azt amit vártam, sőt ha több kerül rá, akkor megjelennek apró hólyagok, ami kicsit bosszantó..

    VálaszTörlés
  2. szèp lett. :)) a zselès onmagàban nagyon jò,nekem 2,5 hètig birta.lehet akkor tènyleg jò,ha nem szinre hasznàlod.persze sohasem lesz olyan mintha zselès mukormod lenne:)))

    VálaszTörlés