2014. augusztus 24., vasárnap

NOTD: Catrice - Lost'N Roses

Forrás: lovelypolish.be


A Catrice őszi szortimentfrissítésében szemet szúrtak az új Million Brilliance lakkok, habár a belga Kruidvatban nem lehet ennyi árnyalatot kapni, viszont a német bloggerek az összes árnyalatot beszerezhetik.
Első ránézésre azt hittem valahol a sand lakkokhoz fognak leginkább hasonlítani, de aztán eszembe jutott a tavalyi Million Brilliance kollekció és akkor már tudtam, hogy akkor ezek bizony glitteres csodák lesznek. Csak remélni tudtam, hogy kicsit jobban felturbózva, mint elődeik. Első nekifutásra kettőt vettem meg, a 03 Let's get lost in Vegas és a 04 Lost'N Roses árnyalatokat. (A képen a 2. és a 4.)
Ma ez utóbbiról, tehát a rózsaszínről lesz szó.


A csomagolás új, az eddigi megszokott henger alakú üveget most téglatestre cserélte a Catrice, ami szerintem nagyon elegáns, csak kicsit nagynak és bumszlinak találom a kupakot. S ha már itt tartunk, sima fekete műanyagról van szó, tehát nekem már karcos, de mivel egy drogériás márkáról beszélünk, azért nem sírtam el magam azonnal. Az üveg 11 ml glitteres csodát tartalmaz. 




Hát most nem gyönyörű? Be kell vallanom először nagyon szkeptikus voltam, hogy majd alapszín meg nyolc réteg kell, hogy teljesen fedjen, de ez egyáltalán nem így van. Én első alkalommal biztosra mentem és kentem alá rózsaszínt, de a második réteg után rájöttem, hogy teljesen felesleges volt, mert a millió kisebb nagyobb glitter egységes és gyönyörű, vakítóan csillogó felületet alkot. Meg kell jegyezzem, az elvárásaimat bőven felülmúlta, rendesen telepakolták anyaggal ezeket a lakkokat....




.....de sajnos van fekete leves is a történetben. Nem tudom, hogy a sok réteg miatt, vagy csak önmaga miatt, de nekem még aznap megpattant a széle, sőt, ami még ennél is durvább, egy mozdulattal le tudtam húzni a körmöm egész felületéről. Alaplakk, alapszín, két réteg és Seche Vite, tehát 5 réteg volt a körmeimen. Kipróbálom majd másik fedőlakkal is, mert nem ez az első alkalom, hogy ezt tapasztalom, amikor dolgozom, akkor 1 napot sem bírnak ki a lakkozásaim és egyelőre nem jöttem rá, hogy az alaplakkal vagy a Seche Vittel van a probléma. 

Ettől függetlenül a lakk csodaszép és nem is mindennapi, szóval egy-egy különlegesebb alkalomra szuper lehet és annyit ki is bír. 







7 megjegyzés:

  1. Számomra ez Models Own Pink fizz dupe gyanús. Német blogokon nézegettem swatch-okat,valószínű,hogy a királykék és a bronz fog velem hazajönni. :)

    VálaszTörlés
  2. Hasonlít a Pink Fizzre egy kicsit, de ebben vegyesen vannak mindenféle méretű glitterek. Ettől lehet vele teljes fedést elérni. Itthon nem tudom mennyi árnyalatot hoznak be, Belgiumban az első 5 jelent meg eddig és a rendes állványon van, szóval nem tudom, hogy lesz-e több belőle.

    VálaszTörlés
  3. szerintem az 5 réteg a nagyon sok,,,,egyébként rohadt szép ez a lakk...AEngland She walks in beautyra emlékeztet

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy ez máskor is előfordul, amikor nem kenek fel 5 réteget. Majd kipróbálom alapszín nélkül is, hogy úgy meddig bírja, de másnál is olvastam, hogy pattog elég gyorsan. Az A-Englandhez képest annyiban különbözik, hogy ebben nincs arany. Ahhoz a Maybelline-nek van egy lakkja, ami tökéletes dupe. Amúgy meglepően nem volt sok, amikor felkentem, bár nálam tényleg durvának kell lennie valaminek, amire azt mondom, hogy sok. :) Glitterből, csillámból bármennyi jöhet. :)

      Törlés
  4. Pont ma kentem fel! Nekem eddig fent maradt, pedig már megjártam a várost. Ami a napsütésnek köszönhetően iszonyatosan tele van (-.-") :D. Szóval nekem a sötétlila pattogott le rettenetesen hamar, pedig nem 5 rétegben vittem fel. Másnál is olvastam ezt, így valószínűleg a Catrice a hibás. Kíváncsi vagyok ez meddig marad fent, mert megveszek olyan szép. :) Amúgy Hollandiában is kapható az összes árnyalat, ugorj át értük, de előtte szólj! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó, 5 réteg volt mindenestől, ami azért annyira nem durva, ha simán lakkozol is 4 réteget felkensz, sőt, ha olyan a lakk, akkor ugyanúgy 5 réteget. Mivel nekem lejött, most éppen más van a körmeimen, amiről szintén lesz poszt, de holnap megyek a Naillandbe, szóval előtte majd befotózom, mert ott úgy is össze-vissza fogom kenegetni magam. :D
      Visszatérve ezekre, a hiányzó árnyalatok nálam nem olyan must-have darabok, de azért majd megyek valamikor. :D Tesómék mennek októberben, lehet elmegyek velük. :)

      Törlés
  5. Ez a lakk teljesen olyannal tűnik, mint a Lovely Rió lila glitteres lakkja :D Engem egyébként élesben valahogy annyira nem fogott meg, üvegben sokkal szebbnek tűnik.

    VálaszTörlés