2013. augusztus 17., szombat

REVIEW: Born pretty Store Sparkle Yogurt Milky Glitter Nail Polish Set

Sziasztok Szépségek!

A ma poszttal nagyon el vagyok maradva, 1 hónapja kerültek hozzám ezek a szépségek és különböző okokból kifolyólag nem tudtam eddig megmutatni őket Nektek. Most viszont itt vannak, nézzük is miről van szó. 

Egy 4 darabos mini körömlakk szett, azok a bizonyos joghurtos lakkok. Még nem volt egy ilyen lakkom sem, csak messziről csodáltam őket, most viszont rögtön 4 tulajdonosa lettem. 

Hey Sweeties!

Today, I am going to show you something what I have since a month, but I couldn't show it to you. I have the reasons, but finally here I am with the review. 

What am I talking about is a nail art set from Born Pretty Store with 4 piece of yoghurt nail polishes. 


A szett egy papírdobozban érkezett, ami bubis csomagolást kapott még a boríték előtt. Biztonságosan és jól csomagoltan jöttek meg. 
 
They arrived in a paperbox and inside it has a plastic piece that holds the polishes. It was covered by blisters and was well-packed. Arrived safely.


A dobozban találunk egy műanyagot, ez tartja meg a 4 kis lakkot. 
In the box, we can find a pice of plastic what holds the little polishes.


Az üvegek egyenként 6 ml lakkot tartalmaznak. Each bottle contains 6 ml of nail polish.


Nézzük néhány képet! Let's see some photos!






Nézzük, hogyan viselkednek! Az ecsettel könnyű dolgozni, viszont az összes lakkról elmondható, hogy a glittereket nem könnyű kivadászni. (Talán a zöld esetében lett a legjobb az eredmény.) 2 vékony rétegben kevés glitter jut a körmünkre, viszont így is nehezen száradnak, nem lehet sokkal vastagabban használni. Lehet azért velük ügyeskedni, nem adom fel, mert a színek valami csodálatosak. 

Let's see how they behave generally! The brush can be used easily, but I have to tell, its pretty hard to apply the big glitters. (It was the easiest with the green one.) If we use 2 thin coats, won't be too much glitter, but they don't dry so fast, so we can't use them by applying a thicker coat. I am not giving up, because the colours are just amazing.




Barack: Visszafogott, de nagyon szép barack színű alapban kék és rózsaszín glitterek, valamint apró ezüst csillámok találhatóak.

Peach: Modest, but really nice peach base with blue, pink big glitters and small silver glitters.



Lila: A 4 lakk közül ennek a leggyengébb a fedése. Lila, sárga és ezüst glitterek teszik különlegessé.

Purple: This has the worst cover from the 4 polishes. There are purple, yellow and silvers glitters that make it specially beautiful. 



Baba kék: A második kedvencem, valószínűleg azért, mert a baba kék alapszínben kék és rózsaszín glitterek vannak. Imádom, annyira cuki.

Baby-blue: This is my second favorit, probably because it contains blue and pink glitters. I love it, so cute.



Zöld: Ez a személyes kedvencem a 4 lakk közül, már akkor tudtam, mikor kinéztem a szettet. A legjobb fedése is ennek van és glitterek is ebben érvényesülnek a leginkább. 

Green: This is my personal favorit, I knew it before they arrived. It has the best cover from all the four and also the glitters are the most visible in this nail polish. 


Összességében 5 pontból 4-et adok ezeknek a lakkoknak, elfogult vagyok a színek miatt, de a száradási idő igazán megnehezíti a dolgom.

Summarizing everything I can give 4 points from 5. I am biased because of the colours, but the drying time makes it difficult to use.


Amennyiben elnyerte a tetszéseteket, az alábbi linken tudjátok megrendelni, méghozzá 10% kedvezménnyel, ha a lenti kuponkódot használjátok a vásárlás során. A szállítás a világ bármely pontjára ingyenes.(XQL91)

If you like this set, you can order from Born Pretty Store, the direct link is just right here. Use my coupon code to get 10% discount from your order. Shipping is free to all countries. (XQL91)


 

A terméket a Born Pretty Store-tól kaptam tesztelésre, ami a véleményemet nem befolyásolta. 

The product arrived from Born Pretty Store for testing, and it does not influenced my opinion.

 

11 megjegyzés:

  1. Nekem is a zöld a kedvencem! :) De a többi is tényleg nagyon aranyos. :D

    VálaszTörlés
  2. lila és zöld a kedvenc! <3 mennyire szépek!

    VálaszTörlés
  3. A baba kék nagyon jó! :) Megláttam a dobozt és az szúrta ki a szemem elsőként, most. A száradási időkkel néha én is gondban vagyok, meg is van a nyoma néha a körmeimen....:D

    VálaszTörlés
  4. Szép nagyon mind, de valószínűleg a lilához valami hasonló árnyalatú alaplakk kell akkor.
    A kék pedig szerintem eléggé Deborah Lippmann - Glitter in the air dupe gyanús

    VálaszTörlés
  5. milyen szépek :) én is nagyon gondolkoztam ezen vagy a nagy 16 ml-s joghurtoson, de végül az jobban csábított a képek alapján.. amíg meg nem láttad a teszted :P :)nekem a lila a kedvencem, és elég glitteres mindegyik az én ízlésemnek :D

    VálaszTörlés
  6. gyönyörű körömlakkok, nagyon szép a kék és a lila!

    VálaszTörlés
  7. nagyon szép lakkocskák, nekem a lila és a barack, ami a legszebb :)

    VálaszTörlés
  8. Még a zöldet is felkenném, annyira tetszik az összes!:)

    VálaszTörlés