2013. augusztus 13., kedd

HAUL + PREVIEW: The Body Shop summer sale + newcommers

Sziasztok Szépségek!

A The Body Shop iránti szerelmem töretlen és végzetes, de elég ritkán van lehetőségem rá, hogy ott vásároljak. A nyári leárazás idején viszont nem tudtam ellenállni egy-két dolognak, ezeket szeretném megmutatni Nektek.
A leárazás úgy kezdődött, hogy volt egy olyan este, amikor zárás előtt 3 órán keresztül a törzsvásárlói kártyával rendelkezőknek -20% kedvezményt adtak a vásárlás végösszegéből, tehát a már akciós dolgokból is jött le még egy kis kedvezmény. 


Ez alkalommal vásároltam a málnás tusfürdőt, amit eleve akciós 3,25€ volt, valamint a banános balzsamot, ami teljes áron volt, de így összességében nagyon kedvező árat fizettem. 



Már egy ideje nagyon szerettem volna egy testradírt is a kollekcióból, őszintén szólva szerelembe estem a brazil diós illatával és mintában ki is próbáltam. Vártam vele a leárazásig, de nem vitték lejjebb az árát. Viszont ilyenkor megjelennek a nagyobb kiszerelések (300ml) és régebbi termékek (karácsonyi kollekciós maradékok stb.), így lecsaptam egy mangós testradírra. 4 illat volt csak a nagyobb kiszerelésből, így lett ez a nyerő, de legalább elmondhatom, hogy az original TBS illatból is próbáltam már valamit. Ez 22€ helyett került 9€-ba.


Sokszor kedveskednek a TBS-nél apró ajándékkal, ezúttal papaya illatú testvajat kaptam. Szeretem ezeket a picike kiszereléseket, mert 1-2-3 napos utazásra magammal tudom vinni és az illatot is kipróbálhatom magamon is. 



Amiről még szeretnék szót ejteni Nektek a TBS kapcsán, azok az újdonságok a kedvenc boltom háza táján. Két új vonal is érkezik hamarosan az üzletek polcaira. 

Az egyik kamilla jegyében fut és sminklemosókat foglal magában, valamint egy arctisztítót vaj formájában. Érdekesen hangzik ez utóbbi.


A másik család a méz jegyében ölt testet, rossz biztosan nem lehet, ismerve az eddigi illatokat, nagyon kíváncsi leszek, a héten el is megyek felfedező körútra, hogy itt behozták-e már ezeket a termékeket és megszaglászom az összeset.


Szereztetek valamit a nyári leárazásokon? Hogy tetszenek az új termékek? 

4 megjegyzés:

  1. Azért mennyire galádok már, hgoy nem kis mennyiségben rendeltem tőlük interneten, és semmilyen meglepit nem kaptam :-( A 300 ml-es testradír nagyon megérte, írnál majd róla tesztet, hogy bevált-e?

    VálaszTörlés
  2. Nekem mangós radír meg vaj volt az első, amiket vettem, amikor nyílt az Alle-ben az üzlet:) A málnással én is szemezek,a papaya meg kimaradt a látókörömből, de jó kíváncsi vagyok rá! Meg a mézes cuccokra is :D

    VálaszTörlés
  3. a banános balzsam a kedvencem, én samponból is ilyet használok.
    az ilyen akciók mindig oly csábítóak számunkra, ha itthon van náluk valami hasonló megmozdulás én is biztosan mindig veszek valamit.

    a mangós testradír is olyan guszta, én most a hígabb, mézi kollekciós flakonosat fogyasztom épp, a grapefruitos tusfürdővel párhuzamosan. :)

    itthon nem nagyon adjak mellé ajit, de én szinte minden 2-3-4 termékes vásárláskor kérek valami kis mintát, többségében arcmaszkokból, mert abból még sosem vettem tőlük semmit. mondjuk tavaly osztogattak egyszer aloe verás arckrém mintát (jól meg is vettem az éjszakai változatot belőle, de sajnos nagyon enm vált be a minta jósága ellenére sem, így egy barátnőmé lett), meg a tavasszal mandulás testvaj mintás tasakot is dobtak a zacsiba, aminek nagyon örültem, mert imádom, most épp azt használom, csak nagy tégelyes verzióban.

    VálaszTörlés