2013. augusztus 11., vasárnap

NOTD: Manikűrvadász 3.

Sziasztok!

Elérkezett a Manikűrvadász 3. fordulója, melynek házigazdája ezúttal Marcsi volt, akinek a blogját imádom, társam a Nail Clubban és egyébként is nagyon aranyos lány, rettentően kedvelem. Örülök ennek a kihívásnak, egyre jobban kedvelem az ilyen kezdeményezéseket. 

Ebben a körben én Nikit kaptam, akinek a blogja számomra új volt, de ez csak még izgalmasabbá teszi az egészet. Nem kifejezetten körmös blogja van, sokféle témában olvashattok Nála. 


Ami a mai kihívást illeti, indított egy Nyári körmök sorozatot, melynek az első része nekem nagyon megtetszett. A téma a tengerész körmök voltak, amit már én is régen el szerettem volna készíteni, így ez most a tökéletes alkalom. Nagyon szeretem a tengert, bár tengerparti nyaraláson már ezer éve nem voltam, de remélem hamarosan újra lehetőségem nyílik rá. A belga tengerparton jártam párszor, mióta itt élek, de az nem ugyanaz. Hideg és szeles. :) 
A manikűrömhöz alapként az Essie Resort 2012 No more film árnyalatára kentem fel a Hema Glitter Effect csillámos kékeslilás lakkot. Erre került egy réteg fehér lakk a mutató és kisujjamon díszítőszalagok segítségével, a gyűrűs ujjamon pedig Essence piros árnyalatot láthattok. Nincs benne semmi csavar, egyszerű, de szerintem nagyon mutatós lett, pont olyan, ahogyan elképzeltem, remélem Nektek is tetszik és készítetek valami hasonlót a még hátralevő nyári napokra.
Összesen 41 lány vesz részt a kihívásban, a többiek munkáit itt tekinthetitek meg:

22 megjegyzés:

 1. szuper::)

  www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 2. nagyon ügyi vagy :D szépen le is körözted az én manimat

  VálaszTörlés
 3. gyönyörű lett, tetszenek külön a csíkok is, és a színeket is jól össze illesztetted :))

  VálaszTörlés
 4. Csatlakozom az előttem szólókhoz, felkerült a "megkellcsinálnom" listámra :)

  VálaszTörlés
 5. Ez valami hihetetlenül szép!!!

  VálaszTörlés
 6. Ahh ez nagyon tetszik, igazán szépséges lett! (:

  VálaszTörlés
 7. fúú nagyon tetszik, a csíkos körmök a legjobbak : )

  VálaszTörlés

 8. Nagyon jó lett, ez a három szín együtt mindig nagyon jól néz ki,bármi legyen is a téma, igaz szinte mindig a tengerész témához kapcsolódik, mindegy nagyon tetszik a végeredmény :)

  VálaszTörlés
 9. Ez igen, nagyon tetszik! Csodás kivitelezés!

  VálaszTörlés
 10. Szuper lett! A Hema lakk pedig gyönyörű :)))

  VálaszTörlés
 11. Jól néz ki nagyon. Az a kék Hema lakk meg egy álom *-*

  VálaszTörlés