2013. augusztus 22., csütörtök

HAUL: Nyári szerzemények

Sziasztok!

Nem sok dolgot vettem az idén a leárazások alkalmával, de azért 1-2 dolog becsúszott, amit szeretnék megmutatni Nektek. Nem régen már megmutattam mit szereztem a The Body Shop-ban (http://florysworld.blogspot.be/2013/08/haul-preview-body-shop-summer-sale.html), most pedig körömlakkokat, szandálokat  és egy ruhát láthattok. 

Kezdjük a körömlakkokkal! Úgy alakult a dolog, hogy ezek közül az összeset (!!!) ajándékba kaptam barátnőimtől, valamint a bal szélsőt a Coty-tól. Neki van egy párja, a Love Match árnyalat, amit anya annyira megkedvelt, hogy otthon hagytam neki. 

A két Hema lakk is telitalálat, ami a színeket illeti és a minősége is nagyon jó, lesz róluk poszt is. A kéket már láthattátok a Manikűrvadász 3. fordulójában.  


Hema Special Effect Glitter - Glitter Purple (74), Hema Long Lasting Nail Polish (803)

NYC Expers Lash Nail Polishes - Frozen Silver (019), Empire Purple (017)


 NYC Expers Lash Nail Polishes - Lights-Camera-Glitter (105), Party Time Blue (032)


NYC In a Minute - Cupcakes and Latte (035), NYC Expers lash Long Lasting Nail Polish - Designer Dress (037)


Két lapos szandált is sikerült vennem, amiket azóta is imádok, tökéletes választás volt. A CCC nevű üzletben vásároltam őket, amikor 30% kedvezmény volt, így 4790.- helyett 3355.- volt darabja. A sima sarukat nem szeretem, csak ha valami más is fogja a lábam, nem csak az az egy középső csík, így mindkettő szuper, pont olyan, amit imádok. Nézzetek be, érdemes, főleg a nagyobb boltokba (pl. Köki Terminál), hatalmas választék van, kedvező árakon.





A nyári magyarországi nyaralásom apropója az 5 éves osztálytalálkozóm volt, amire hetekig kerestem A RUHÁT. Nem találtam sehol semmit, még a leárazás kezdetet előtt körülnéztem, volt egy esélyes ruha, de nem árazták le eléggé és a méretben sem volt abban a színben, amit szerettem volna, így feladtam. Már elkezdtem pakolni, félretenni a ruhákat, amiket hazaviszek, hogy már ne kerüljenek a szennyesbe, eldöntöttem mit szeretnék felvenni a meglevő ruhatáramból az osztálytalálkozóra, mikor még mentem egy utolsó kört és megláttam ezt a ruhát a Pimkie-ben. A színe, az aszimmetrikus szoknya, a lenge anyag teljesen levett a lábamról, már vállfán is, de mikor felpróbáltam, nem volt kérdés, hogy ebben fogok megjelenni. Akciósan 18€ körül fizettem érte, azt hiszem 30%-kal volt leárazva, de ebben nem vagyok biztos. 



Hogy tetszenek a szerzeményeim? Ti miket vettetek a leárazások során?

8 megjegyzés:

  1. Mennyi szépséges lakk! :) És a rózsaszín szandi meg a ruci is nagyon tetszenek! :)

    VálaszTörlés
  2. Mennyeien néznek ki, mindegyik nagyon-nagyon tetszik! :)))

    VálaszTörlés
  3. Mennyi gyönyörű lakk *-* A ruci is nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  4. Azt a két duokróm NYC lakkot én is nézegettem,hogy meg kéne venni :) A lights camera glitter nekem nagyon hígnak tűnik, legalábbis mindig legalább 3 réteget kell felkennem belőle ha díszíteni akarok, a Te példányod nem ennyire híg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig csak egyszer használtam, galaxy körmökhöz, amihez tökéletes volt, mert pont, hogy kevés glitter kellett és az átlátszó alap összemosta a színeket, de valószínűleg ha csak díszíteni szeretnék vele, majd nekem is meggyűlik vele a bajom. :)

      Törlés
  5. gyönyörű körömlakkok!!! *-* szép rózsaszín szandál!!!

    VálaszTörlés
  6. a partyruciiiii :) annyira csábít a barna saru engem is, csak arra gondoltam, hogy kicserélem benne a szalagokat valami olyan átmenetre, ami jobban illik a ruhatáramba, pl fehér-sárga-narancs-pirosra ... :D

    VálaszTörlés