2013. június 6., csütörtök

REVIEW + NOTD: Fucsia Rombus Glitter from KKCenterhk

Sziasztok!

Mostanában volt egy-két körömdekorációs poszt és a mai is egy ilyen lesz, remélem nem bánjátok. Nagyon szeretem a különböző fajta glittereket, főleg azokat, amelyek vékonyak, laposak és könnyen beleragadnak a lakkozásba, mert nagyon gyorsan lehet vele feldobni egy egyszerűbb manikűrt. Ezek a fukszia rombuszok is azért tetszettek meg, mert a legunalmasabb színt is megszépítik. Elsőre csak egy egyszerűbb, virágmintát készítettem, de már nagyon sok ötletem van különböző manikűrökre.

Hogyan használd?

1. Használj alaplakkot!
2. A választott színt vidd fel a körmeidre egy rétegben!
3. A glitterből egy keveset szórj ki az asztalra, vagy fóliára és végy elő egy narancsfa pálcikát!
4. Vidd fel a második réteget, majd a még száradó lakkba finoman nyomd bele a glittereket! Ismételd meg ezt az összes körmödön, egyesével haladj!
5. Száradás után használj 2 réteg fedőlakkot!

Egyszerű nem? Nekem nagyon elnyerte a tetszésem, mert mutatós lett és tényleg nagyon gyorsan elkészült. A mennyiségről pedig ne is beszéljünk, ha osztogatom is, akkor is egy életre elég lesz. :)

There were some nail decoration posts lately and this one is also one of them, I hope you don't mind. I really like the different kinds of glitters, especially the slim ones because they stick easly into the nail polish and they lighten the manicure. These fucsia colored glitters are also beautiful, they make your manicure happier and more colourful (even the most boring colours). Firstly, I just did an easy flower pattern, but I alredy have some ideas in mind for different manicures. 

How to use rombus glitters?

1. Apply your base coat.
2. Apply one coat nail polish what you have choosen for base colour.
3. Scatter a little glitter out of the jar on the table or on a piece of foil and pick-up an orange stick.
4. Apply the second coat of the nail polish, but one after another and apply the glitters, press them weekly into the nail polish. Repeat it with all of your nails. 
5. Apply your top coat. (I recommend 2 coats)

It's easy, isn't it? I love it so much, because it's spectacular and it really doesn't take to much time. And the not talking about the amount, even if I give some to my friends, it's going to be enough for the rest of my life. :)











A terméket a KKCenterHK biztosította tesztelés céljából, ami a véleményemet nem befolyásolta. A glittert az alábbi linken tudjátok megvásárolni, a fizetésnél a florysworld kuponkódot használva 10% kedvezményben részesültök. 

The product was provided for testing the KKCenterHK, which did not affect my opinion. You can buy the product if you click on the link below. Use code florysworld for 10% of discount.

http://www.kkcenterhk.com/p4779/N.NAIL-Rhombus-Laser-Glitter-LB912/product_info.html

16 megjegyzés:

  1. Naaaaaaagyon jó lett!!!! Nekem kekben vannak ilyenek, lehet én is nekiallok majd egy hasonlonak. :)

    VálaszTörlés
  2. jajj, ezt a manikűrödet most nagyon szeretem <3

    VálaszTörlés
  3. De jól néz ki így virágmintával! :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon szép lett! eszembe sem jutott volna szürkével párosítani. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy semlegesebb színt kerestem, amihez illik és amivel a glitter kerül előtérbe. :)

      Törlés


  5. Szuper lett! Az unalmas szürkét elbűvölővé varázsoltad :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól néz ki ez a két szín együtt és a kivitelezés is nagyon igényes :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép lett, lehet érdemes lenne beszereznem egy ilyet... Sosem jutott még eddig eszembe, hogy ilyen klassz dolgokat lehet alkotni vele. :)

    VálaszTörlés
  8. Ezért megéri szürkét kenni körömre, hogy így fel lehet dobni:)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép manikűr lett! :)

    VálaszTörlés
  10. Ez gyönyörű! *-* Amikor megláttam a glittert nem gondoltam volna hogy ezt a gyönyörűséget még tovább tudod fokozni. Ez a manikűr meseszép lett!! :))

    VálaszTörlés