2013. június 25., kedd

REVIEW: Born Pretty Store Holo Nail Polish

Sziasztok!

Ma egy különleges lakkot hoztam Nektek, ugyanis eddig még nem próbáltam holografikus lakkokat. bevallom, engem nem kap el az a hűűű érzés, mint másokat ezekkel kapcsolatban. Viszont a Born Pretty Store oldalán volt egy lehetőség és szerencsére bekerültem azok közé akik kipróbálhatják az új holo lakkokat. Sokat hezitáltam a színen, de végül egy rózsaszín mellett döntöttem (milyen meglepő). 

Hello!

Today I will show a special nail polish. I never tried holographic nail polish before. I have to admit, I never had that special feeling about them, but when I had the chance to try one, I didn't hesitate to apply for what Born Pretty Store offered. I was between the 200 people who got one of these polishes. I hesitated a lot about the colour and finally I have choosen a pink one (what a surprise). 




A lakk maga nagyon kis pici, 6 ml-t tartalmaz és ehhez képest jó nagy kupakot adtak neki, amiben meglepően pici ecset van. Első alkalommal konkrétan az az érzés fogott el, hogy levágták az ecsetet. Ettől függetlenül jól és könnyen lehet vele dolgozni, csak nagyon furcsa. 

The nail polish is pretty small, contains 6 ml and compared to this, there is a huge bottle cap but surprisingly little brush. Very small. First time I thought somebody just cut it. Although it doesn't bother during applications, easy to use, just strange a ittle bit. 






A lakk maga csodálatos....napfényben. Ha nem világítja meg fény, nem csillognak a benne levő mikrocsillámok. 3 réteg kell a megfelelő szín eléréséhez, de mivel nem egy krémes lakkról beszélünk, nem okoz problémát, a helyzetet pedig megkönnyíti, hogy cserébe iszonyat gyorsan szárad. 
Emellett a tartósságot is előnyként szeretném megemlíteni, 3 nap után lemostam, de akkor még hibátlan volt. 

The nail polish just amazing...when the sun shines. If there is no sun, the glitters don't shine the similar way. I used 3 coats to get this color, but that's not a problem because it's not a creamy polish and it dries superfast anyway. I have to tell you the lasting is also great, I washed down after 3 days because I wanted to use something else, but there was no visible damage at all. 







Összességében tehát meg vagyok vele elégedve, bár a csillogása lehetne egy kicsit intenzívebb nem napsütésben is. 

In total, I am satisfied with this nail polish, however its twinkle could be a little bit more intensive. 




Megrendelni a Born Pretty Store oldaláról tudjátok (ITT), ahol most éppen féláron kaphatóak, sőt egy kuponkóddal is tudok segítségül szolgálni, ami a webshop teljes készletére érvényes. 

You can buy this nail polish from the Born Pretty Store (HERE), they sell it on half price now and you also can use my coupon code what offers you 10%, including everything in the webshop. 


9 megjegyzés:

  1. De csodálatos! :))) A végén még meghozod a kedvemet a holo-lakkokhoz :D

    VálaszTörlés
  2. Ó te jó ég de gyönyörű!! Nem rajongtam a holo lakkokért.... eddig..... :D

    VálaszTörlés
  3. hűűű nagyon tetszik, imádnivaló :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  5. ó, de szép *_* ámulok és bámulok!!

    VálaszTörlés
  6. örülök, hogy nem vagyok vele egyedül, hogy nem kap el ez a hűű érzés a holo lakkok kapcsán. egyébként szép, igaz én még sosem próbáltam, de másokon kezd már picit tetszeni. :)

    VálaszTörlés