2013. május 28., kedd

PREVIEW: Lovely Baltic Sand Collection

Sziasztok!

 A mai poszt főszereplői különlegesek, ugyanis nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen távolról mindhárom lakkot magaménak tudhatom. A Lovely Baltic Sand lakkjairól van szó, amiket még egyszer köszönök Dóri barátnőmnek. Sokan vadásztok rájuk otthon, szóval tényleg összeteszem a két mancsom, hogy megvan mind a három. Imádom amikor így szépen egymás mellett vannak a testvérlakkok. 


Már nagyon vártam, hogy mikor kerülnek be a drogáriás márkák polcaira ezek a lakkok, de nem gondoltam, hogy a Lovely lesz az első, aki ezt behozza. Hatalmas ötlet volt, hogy megelőzték a többi márkát, így a többi lakkjuk is nagyobb érdeklődést fog szerintem kapni. Kíváncsi vagyok a többi új lakkra is, mert eddig nem nagyon időztem sokat a polc előtt, pár limitált kollekciós darabom van csupán. Ezek a lakkok viszont remekül sikerültek, és ha a többi is hasonlóan pozitív irányba fejlődött az arculatváltást követően, akkor lehet, hogy gyarapodni fog a készletem.


Próbáltam az OPI Liquid Sand lakkjainak egyikét, szóval tudtam, hogy szerelem lesz elsőre, hiszen az Impossible is az volt. A színek nagyon jók, remélem más színekkel is bővülni fog a kollekció, egy pasztell rózsaszínt, egy barnát és egy óarany színt szívesen bevállalnék.


Mindhárom lakkor kipróbáltam, mindháromról lesz külön bejegyzés. Elől járóban annyit, hogy remekül teljesítettek, szóval akinek még fáj rá a foga, az vadássza le, nem fog csalódni bennünk. 



Nektek hogy tetszenek az új Lovely lakkok? Melyiket próbáltátok?

13 megjegyzés:

  1. Csak ránézésre tudom azt mondani, hogy imádom, hiszen maga a csoda mindegyik! *.* Még nincs ilyenem, sajnos nem találtam belőlük még :(

    VálaszTörlés
  2. Én a citromsárgát szeretném, ösztöndíj megérkezése után mindenképpen elverek egy kis pénzt a Lovely javára, viszont amit igazán írni akartam, hogy a vízjeled baromi jól mutatna a lakkokon a mostani lejövős matrica helyett. Mondjuk egy jó kis vintage kiadáson halvány rózsaszínes és bézs liquid sand lakkokkal,szuper lenne! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óó, köszönöm....továbbítsd az ötleted a Lovelynak, de csak avval a feltétellel, hogy adnak Neked valami design munkát. :)

      A sárga egyébként telitalálat nyárra, én imádom.

      Törlés
  3. Nekem még mindig a kék a kedvencem. <3 De még mindig nem találtam Miskolcon... Igaz csak egy Rossmannban jártam, ami útba esik... Továbbá a rózsaszínt én is támogatnám. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is a kékre pályázok ! :P el ne vidd előlem! :D mikor teszik már ki.

      én is támogatnák egy erősebb közép vagy erős rózsaszínt :$

      Törlés
  4. Gyönyörűek ezek a lakkok!! és milyen vidám színek!:)

    VálaszTörlés
  5. Egyre jobban akarom ezt is és a narancsosat is :P

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörűek, én egy pirosat szeretnék, de pasztel rózsaszínben is elfogadnék egyet. Örülnék, ha lenne... :) Mennyibe került?

    VálaszTörlés
  7. Végre nálunk is kirakták őket! Egyből megvettem a kéket :) már olyan régóta kinéztem! Várom Nálad a sárgáról a tesztet, még azon gondolkozok :) Szerintem is jó lenne, ha kihoznának még új színeket :)

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Szintén a narancs. Imádom :)

    VálaszTörlés