2013. május 31., péntek

NOTD: Lovely Baltic Sand Yellow

Sziasztok!

A Lovely Baltic Sand lakkjainak a tesztjét a sárga színnel kezdeném. Ezek gondolkodtam egy kicsit, de amint Marcsi megmutatta felkenve, már nem volt kérdés. Aztán megérkezett, felkentem és a folyékony szerelem kezdetét vette. Ez mindhárom lakkra igaz, hogy a szépségüket visszaadni nem lehet a fényképeken. Egyiknek sem. 




Gyönyörű, élénk sárga szín, már az üvegen keresztül is látszik, tele csillámokkal, amik felkenve még jobban kihangsúlyozódnak, főleg amikor már tökéletesen homokosra száradt. Sárga lakkról beszélünk, tehát majdnem biztos voltam benne, hogy ennek a fedése fog a leggyengébben muzsikálni, de a látvány kárpótol érte. Érdekes módon ez a tulajdonsága pedig sokkal jobban visszatükröződik a képeken. Láthatjátok, hogy látszódnak a körömvégeim, 2 réteg után, de nem szerettem volna 3 rétegben felkenni és élőben nem ilyen feltűnő.




A száradása és a tartóssága teljesen tökéletes, gyorsan szárad és iszonyatosan tartósak, a narancssárgát viseltem hosszabb távon és 4 nap után is alig mozdult még meg. (Ugye fedőlakk nélkül.) A finish nekem nagy szerelem, egyáltalán nem érdes, mint ahogy sokan elképzelik, inkább olyan simogatni való. Észre sem veszed, de egész nap simizgeted a körmeid. :)




Remélem a poszt segített azoknak, akik még hezitáltak a színt illetően.Hogy tetszik a szín? Le tudjátok képzelni magatokon?

6 megjegyzés:

  1. Én "sajnos" nem hezitáltam egyik színen sem, és imádom mind a hármat! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a piros tetszik nagyon, de a kéket is bevállalnám. :) A sárga nem az én színem, de a Te körmeiden gyönyörűen mutat...

    VálaszTörlés
  3. Ez a sárga nekem nagyon nem :(
    de a másik kettő úgy tetszik :]

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon tetszik ez a sárga, köszi a képeket/tesztet róla! :) A kék mellé ez is kell nekem :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik a sárga és a kék:) A piros kicsit távol áll tőlem..

    VálaszTörlés