2013. február 11., hétfő

LifeT!LT 20. nap


Sziasztok!



Eljött a második beszámolóm ideje. Előre leszögezném, hogy nem vagyok megelégedve az eredménnyel és teljes mértékben tudatában vagyok ennek okával és avval is, hogy én vagyok az egyetlen, aki hibás a dologban. 
Kivételesen most nézzük először az eredményeket: 


A centikkel nincs bajom, csak a kilóbeli különbséggel. Tudtam, hogy nehéz lesz, mivel ez már nem az első etap, 85 kilóról indultam anno, így a fogyásom mértéke már nem olyan ütemű. Ettől függetlenül az elején kicsit többet vártam és lehet, hogy így is lett volna, mint az első 10 napban, ha nem iktatok be csalásokat. Igen, többet is. 

Az első csalásom az volt, hogy kétszer ettem „normális” levest. A második annak tudható be, hogy „nehéz napok” előtt állok, amikor rettenetesen kívánós vagyok, így valami nassolnivaló után kellett nézzek. Diétás lett ugyan, de még ettől is rosszul éreztem magam, hogy kihágtam. (Recept és képek majd egy másik posztban.)

A lányos napokra visszatérve, ugye alapvetően raktároz előtte a szervezet, amikor pedig túl vagyunk rajta, látványos a különbség, így én is remélem, hogy azok a dekák, amiknek most kellett volna lemennie, valójában lemennek majd. Tudom, ez még nem mentség a bűnözésekre. :) 


Az edzéseket becsületesen csináltam, megvolt a 3 cardio és a súlyzós napok is, most már 3x15/20-as sorozatszámmal. Futós edzéseket egyelőre csak a súlyzós napokkal társítok, ebből még iktathatnék be többet, remélem a következő 10 napban sikerülni fog.
A kihágásaim miatt (meg amúgy sem), még nem lesznek képek, de idővel jönni fognak, csak még össze kell szednem hozzá a bátorságom. 

9 megjegyzés:


  1. Kitartás, ügyes vagy, a lényeg, hogy a cm számok csökkenjenek, a súly most nem annyira fontos, az izom máskülönben is nehezebb a zsírnál, ezért inkább a ruháid figyeld, mennyivel lesznek bővebbek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Erzsi, sokat jelentenek az ilyen szavak. Valami átmeneti emésztésbeli problémám lehetett amúgy, mert ma reggel már 68 alatt volt a mérleg. A ruháim egyértelműen bővebbek, a kabátomból már kifogytam és egy két blézerem is kiesett a pikszisből. Egyik szemem sír, a másik nevet. Azt, hogy az izom nehezebb mint a zsír, mindig elfelejtem, és magamhoz képest elég sokat dolgozom izomra is mióta belekezdtem ebbe a programba.

      Törlés
  2. Én is Erzsivel értek egyet! Az izom nehezebb súlyban a hájnál, szóval ne csüggedj, ennyi bűnözést én simán elnézek neked, tudjuk be jutalomfalatnak, amiért amúgy ilyen ügyi vagy! :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kezdek hozzászokni amúgy, hogy megfőzök a családnak anélkül, hogy belekóstolnék. Ma csirkés quiche-t csináltam, másodjára, már az első alkalommal is diétáztam, szóval én még nem tudom milyen. :) Ezenkívül rizstortát sütöttem és tésztát főztem. Múlthéten 3 fajta sütit sütöttem (1 nap) az unokaöcséim farsangjára. De az igazi kihívás most jön. Itt a nagymamám 1 hétig és nem ehetek házikosztot. Kibírom!!

      Törlés
    2. Természetesen zsírt akartam írni csak már félig alszom :D

      Törlés
  3. Nehéz napoknál a szervezet tudtommal vizet is visszatart, és fél-1 kilóval többet mutathat a mérleg. nekem mindig így szokott lenni. Szóval nyugi. :) A kilók miatt legalább is. ha centikben meg van a várt jó úton haladsz. A következő héten lehet majd a kilóknál fog jobban látszani az eredmény. ;) Egyébként is, heti 0,5-0,7-a,8 kiló fogyás a normális, ami nálad szerintem meg van. ;) De ha stagnálsz is majd, ne add fel, mert az nem jelent semmit. Pont azért amit írtak a lányok. :) Az nem azt jelenti, hogy zsírból nem fogysz. :) Én is edzéseknél 1-2 kilót gyorsan magamra szedek. aztán stagnál, de használ. Ha valami miatt meg 1-2 hétig nem csinálom a kiinduló súlyomnál lejjebb megyek. Szóval az az 1-2 kiló pluszban az izom miatt van. :) Én se tornázom tökéletesen, de már tudom, hogy nem a kiló a lényeg. ;) Szóval hajrá. Ez még csak a 20. nap. Nézd meg milyen boldog leszel 20 nappal később. :)

    VálaszTörlés
  4. èn fèl èvalatt ledobatm 20 kilot.màr nem mèregetem magam.az a lènyeg jol èrezzem magam a boromben:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon ügyes vagy, és nagyon kitartó. Sok sikert kívánok, követni fogom az eseményeket!!!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok az eddigi eredményeidhez, meg hogy ilyen kitartó vagy! :)
    Nekem is jó lenne egyszer kipróbálni, hátha tudnám tartani magam, mert nekem ráadásul a cukrom miatt kellene egy diétát tartanom, ami szintén nem megy a "nehezebb napok" környékén, mert én is borzasztó kívánós leszek. :')
    Csak így tovább!!

    VálaszTörlés