2013. február 1., péntek

LifeT!ILT 10. nap

Sziasztok!



Eltelt az első 10 nap a programból és gondoltam beszámolok Nektek röviden. Hosszabban (és talán képekkel) a 20., 40. napon és a végén fogok beszámolni. 

Nagy vonalakban annyit, hogy minden kezdet nehéz, de valahogy ez most mégsem volt annyira az. Elég könnyen belerázódtam a dologba, és azt hiszem erre szokták ezt mondani, hogy minden fejben dől el. Az energiám ugyanannyi, mint az első napon volt, aminek nagyon örülök, érzem, hogy ki fog tartani a végéig is. 

Az diéta abszolút tartható, nem szoktam éhes lenni, aminek nagyon örülök. Az edzéseket lelkiismeretesen csinálom, ahogy elterveztem. A súlyzós edzésnél jövő héten emelek egy sorozatot, a futást nem tudom az előírt szerint tartani, mert nem tudok olyan gyorsan futni, mint kellene (10-12 km/h), de mindig igyekszem 20-25 percet dolgozni a futópadon is, egyre magasabb intenzitáson és 3-4 km körül mindig sikerül teljesítenem. Ezen kívül bevezettem a szaunázást is, ami remélem jót tesz egy kicsit a bőrömnek. 

10 nap után azt mondhatom, elégedett vagyok. A számok centiméterben meglepő módon nem tükrözik annyira a változást, a kiló és amit a tükörben látok, sokkal jobban.
Remélem azoknak, akik olvasnak és hezitáltak még, hogy belevágjanak-e, ez a poszt egy kis segítség lesz. Engem meggyőzött a LifeT!ILT, de az tény, hogy kemény munka és nem sétagalopp, viszont eredményt csak így lehet elérni. 

Ennyit alakultam az elmúlt 10 napban, a piros oszlop jelzi a változást a 0. naphoz képes. 
A 20. nap után jön a következő beszámoló. 
 
Have a nice day! And go workout! :)
 
 



6 megjegyzés:

  1. wow ez nagyon jó eddig, csak így tovább! :)))

    VálaszTörlés
  2. Én is belekezdek egy 'erősebb' diétába, edzésbe. Ha nagyon akarom és egészségesen, becsületesen csinálom akkor 1 hónap alatt 6 kilót letudok adni különféle megvonások nélkül, normális keretek között maradva :) Te iszol fehérjeturmixot? Láthatjuk majd a minta étrendedet valamilyen formában? Én nagyon kíváncsi lennék rá! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hivatalosan kellene innom,viszont még nem vettem. Valószínűleg fogok majd. Az étrendem a Lifetilt 1400 kalóriás, amit meg tudsz nézni itt: http://www.lifetilt.hu/dietak

      Én ezt most nagyon becsületesen csinálom, ami hatalmas önkontrollt igényel, de nem esett annyira nehezemre, mint gondoltam. Minden fejben dől el.

      Törlés
  3. igy tovabb!!!
    http://ladybirdcastle.blogspot.ro/

    VálaszTörlés