2013. február 24., vasárnap

HELP! - ShapeT!LT Kuponharc 1. forduló

Sziasztok!

A ShapeT!LT Facebook oldalán indult egy verseny, amire neveztem és bekerültem a 10 kiválasztott közé, akiknek különböző ételekkel, főzéssel kapcsolatos feladatokban kell megállni a helyüket. Az első fordulóban a 2 legkevesebb like-ot elérő esik ki és így csökken fordulóról fordulóra a mezőny. A nyeremények a LifeT!LT hamarosan induló táplálékkiegészítői, amiket nagyon szívesen kipróbálnék, ehhez azonban szükségem van a segítségetekre.

Az alábbi linken találjátok ezt a képet, ahol minden egyes szavazat közelebb visz a következő fordulóhoz.


Előre is nagyon köszönöm mindenkinek, ha támogattok egy kattintás erejéig!

Szép napot!

Flory


7 megjegyzés:

  1. Természetesen ment a szavazat! :)

    VálaszTörlés
  2. Ment a rakéta, már csak azért is, mert nem próbálsz olyan "tipikus" fogyókúrás kajával nevezni mint mindenféle zöldség és társaik. Nem azért mondom ezt, mert nem szeretném őket, csak szerintem attól, ha az ember fogyózik, egészséges életet akar élni még nem szabadna teljesen arra korlátozdjon az étrendje, hogy zöldség-zöldséggel egész álló nap/ vagy hónapban... :D

    VálaszTörlés
  3. Ment a szavazat! Nagyon guszta! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm lányok!

    Andus: Az, hogy bizonyos dolgokat megvonunk a szervezetünktől, csak átmenetileg működik, valóban lefogyunk például, ha kirakjuk a szénhidrátot teljesen a szervezetünkből, de hosszú távon ez nem vezet jóra. A jó és eredményes diéta lényege az egyensúly megtalálása. Valóban csökkenteni kell a szénhidrátot és a keményítőt, de nem teljesen száműzni. Én imádok enni, szeretem az ízeket, a csak salátán élés nálam nem működik és értelmét sem látom. Megfelelő mennyiségben igenis lehet és kell is krumplit fogyasztani.

    VálaszTörlés
  5. Ment a szavazat! Hajrá- hajrá! ;)

    VálaszTörlés