2012. szeptember 16., vasárnap

Nail Club Tribal Nails

Sziasztok!

Újabb Nail Clubbal jelentkezünk és némi változással. Előző alkalommal már megismerhettétek az egyik új tagunkat, Lorát, ma viszont 2 újabb állandó tagot jelenthetek be Nektek! Mindenképpen szükségünk volt már egy kis bővülésre, a nyár sok szempontból nem volt az igazi az NC számára, de remélem mostantól megint minden rendben lesz!
Remélem szeretni fogjátok Zsófi és Patrícia munkáit is!

E heti témánk a tribal nails lett, ami elég erős kezdés az újak számára, de szerintem nem lesz gond. A magam részéről csak az egyik tervem sikerült véghez vinni, mert a körmeimről éppen minden elmondható, csak az nem, hogy szépek. Amikor az első verziót készítettem, még hagyján volt a dolog, de most épp vállalhatatlanok. (Már bánom, hogy otthon nem vettem újat a Miss Sporty for damaged nails lakkból, tavaly is az hozta rendbe őket.)

Visszakanyarodva a kér verzióra, az egyik egy egyszerűbb változat, őt készítettem el, de egy színesebb is él a fejemben, remélem azt is el fogom tudni készíteni valamikor. Addig is gyönyörködjetek a többiek munkáiban is!








12 megjegyzés:

  1. Nekem ez tetszik a legjobban, annyira szép és visszafogott, mégis mutatós :))

    VálaszTörlés
  2. Tényleg gyönyörű, nagyon szép ez a Catrice lakk. :)

    VálaszTörlés
  3. ez nagyon nagyon tetszik :) szép példája annak, hogy nem muszáj csilli-villi és sok színnel elkészíteni, hogy mutatós legyen :)

    VálaszTörlés
  4. hmm nem is gondoltam volna erre a színkombóra, de nagyon bejön:) ez alkalommal mindenki nagyot alkotott szerintem!!!

    VálaszTörlés
  5. ez a lakk is a papagena kollekcióban volt, ugye? mert az enyémnek is tök ugyanilyen lett a kupakja, ragacsos undiiii és nem tudom hogy mi a fene történt.

    a köröm pedig állati jó lett, tetszik hogy nem csicsás, mint pl az enyém lett :D
    (roni)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, abból van és én sem tudom mit csináljak vele. Már feladtam, mert csak rosszabb lesz. Inkább megtűröm valahogy. :(

      Törlés
  6. Azt hiszem a Nail CLubozásaink alatt te fejlődtél legtöbbet, gyönyörű lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Többen mondták már ezt, lassan kezdem elhinni...köszönöm Krisz!

      Törlés
  7. Flory bakker.... És ez már nem az első, hogy tök hasonló dolgot készítünk :))) Pedig össze sem beszéltünk! :D Egyébként szuper lett... Nagyon tetszik :P

    VálaszTörlés