2012. április 2., hétfő

Rossmann üzletnyitás Szigetszentmiklóson

Sziasztok Szépségek!

Tegnap délelőtt a Sunfleur Facebook oldalán láttam, hogy Szigetszentmiklóson (ami nagyon közel van hozzánk) Rossmann üzletet nyitnak. Nagyon megörültem neki, mert a legközelebbi az Pesten van és a szigetszentmiklósi DM-ben csak egy szimpla Essence állvány van. Arról nem is beszélve, hogy a Sunfleur és a Rossmann által forgalmazott márkák is elérhető közelségbe kerültek.
A legtutibb az a dologban, hogy a Sunfleur támogatja a boltnyitást, így már nem is volt kérdés, hogy első nap meg kell látogassam az új drogériát. A Rossmann oldalán semmit nem találtam erről, se a neten, így nagy nehezen kiderítettem hol van, de semmi mást nem tudtam előre. 

A boltban nagyon kedves eladók voltak, remélem ez mindig így marad és nem csak a nyitás tiszteletére volt így. Voltak biztonsági őrök, de nem lihegtek a nyakamban, amikor a sminkes pultnál próbálgattam.
Ami a sminkes részt illeti, Essence dupla állvány van, fullon fel volt töltve, MINDEN volt rajta. Sajnos Catrice nem volt, amit azért furcsállok, mert kitettek egy 4 emeletes akciós állványt is tele mindenféle földi jóval és azon voltak Catrice monók. Az Essence kifutó termékekből jó sok volt még, főleg szemhéjpúderek, szemceruzák és körömlakkok, de akadt még zöld zselés tus, arany tus és körmös dolgok is. Választottam én is pár dolgot, később láthatjátok azokat is. 

A boltnyitás alkalmával két dolog is nagyon tetszett. Az első 1000 vásárló ajándék Rossmann táskát kapott, amiben ajándékok voltak, méghozzá kétféle tea, törlőkendő, egy Lovely körömlakk és egy Adidas neszeszer. 

A másik, aminek alapból nagyon örültem, hogy ott voltak a Sunfleur lányok, és a krémek is akciósak voltak. Sajnos a Rossmann nem forgalmazza a bőrtápláló vitaminos krémet, de mást vettem és ajándékokat is kaptam. (Erről bővebben még külön poszt is lesz.)

Mindennek tetejére kaptam Rossmann kártyát és még 10% kedvezmény is járt a vásárlás végösszegéből. Aki erre lakik és tud, látogasson el a következő 2 napban!

És most nézzük képekben a szerzeményeket!

Rossmann ajándéktáska

Sunfleur

Minden, amit ma szereztem 

Rossmann táska tartalma

Essence duo szemhéjpúderek

Lovely körömlakk






Essense Stay with me szájfény (05 I like cotton candy)


11 megjegyzés:

  1. mennyi szépség
    aranyos gesztus volt ez az ajándékozós kezdeményezés tőlük :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja, én is nagyon örültem, holnap is megyek :)

      Törlés
    2. És a holnapi ajndékszatyrot postázod nekem??? :P :D :D :D

      Törlés
  2. Juj de jó, a pontos címet meg tudod mondani? köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szigetszentmiklós-Gyártelepen van a buszpályaudvarral szemben levő üzletházban, amit régen Lordok Házának hívtak. A piac mellett. A címét nem tudom pontosan, de így szerintem már tudod. Régen DM volt ott, amíg el nem költözött a Tescohoz. Ha még így sem tiszta, szólj és próbálom még magyarázni. :)

      Törlés
  3. Így már szerintem ok, köszi szépen a magyarázatot :) aranyos vagy.

    VálaszTörlés
  4. Juuuj juuuj juuuuj! Imádtam! Mázlista vagy :)))

    VálaszTörlés
  5. Boldogan tenném, de szerintem már nem lesz. Az első 1000 vásárló kap, de ha netalántán nem lettek volna ma ennyien, esküszöm megkapod a cuccokat. :)
    Bakker, már nincs is a kommented...na nem baj :)

    VálaszTörlés
  6. Szerinted már megvolt az első 1000? Mert akkor nem sietek, csak 7végén mennék.... de ha nem volt meg, akkor indulok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudok, de én inkább sietnék a helyedben. :) menj ma, az a tuti

      Törlés