2012. április 13., péntek

Drogériás haul

Sziasztok Szépségek!

Utazás előtt még beszereztem pár dolgot, gondoltam megmutatom Nektek is, főleg azért, hogy ne maradjatok bejegyzés nélkül, amíg én valahol Magyarország és Belgium között autózom éppen. 

Csoportkép:


A kozmetikusom ajánlására beszereztem a Garnier Exfobrushert. Már korábban is terveztem megvenni, de sose jutott megvalósulásig a projekt, most viszont, hogy jön a nyár, muszáj helyre hozni a hátam, és ez, plusz a Sunfleur depigmentáló lesz az első körös próbálkozás. Ja és persze igyekszem nem piszkálni. 
(Rossmann: 1399.-)


Már láttátok, hogy megvettem a Sunfleur mélyhidratáló nappali krémet, de be kellett szerezzek egyet a kedvencből is, hogy biztos ne fogyjak ki a következő hazaútig. 
(Müller: 1890.-)


Diétához kiegészítésképpen vettem csalánteát is, a szűztea kapszulával most leállok egy időre. 
(Müller: 315.-)


Ezt a palettát a Corvinnál levő új euro-s boltban kaparintottam meg, őszintén szólva nem is magamnak, egy barátnőmnek szánom. Hős voltam és magamnak nem vettem, de ő pont ilyen színeket szeretne. Most még kezdő a sminkelésben, de oktatni fogom. :) 
Ha kedvelitek a Miss Rose és a hasonló olcsó termékeket, nézzetek el, rengeteg féle van és nagyon nagyon olcsón. 
(Euro-s bolt@Corvin negyed: 365.-)



Kiváltottam a DM Zsákbamacskát is, ugyan nem sokkal több, mint 100 pontom volt, de titkon reménykedtem, hogy a korall lakkos összeállítást kapom, és hajtott a dolog. Hát nem azt kaptam. De ettől függetlenül örülök, főleg a szempillaspirálnak. 
(DM Active Beauty: 100 pont ellenében 1 Ft.)





Az útra vettem egy kis olvasnivalót is, méghozzá a májusi Joy-t, amihez most meglepően sok termékmintát csatoltak. 
(Relay: 495.-)



Amint megérkeztem, értesítelek Titeket és jövök egy Essence vásárlós poszttal is, vasárnap pedig NAIL CLUB! Én már nagyon várom! Vigyázzatok Magatokra! 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek, a paletta leginkább, a Garnierre pedig kíváncsi vagyok!
    Jó utat, és vigyázz magadra! :]

    VálaszTörlés