2012. április 6., péntek

Csomagom érkezett!

Sziasztok Szépségek!

Az elmúlt 2 napot Budapesten töltöttem (beszámolok erről is), és mire hazaértem, megérkezett Erzsitől a nyereményem, méghozzá két darab Lori Anne körömlakk. Korábban még nem hallottam erről a márkáról, így nagyon örültem, hogy én voltam az egyik szerencsés, aki nyert. (Erzsi! Még egyszer köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem, hogy a nyertesek között voltam!)

Természetesen azonnal ki kellett próbálnom őket. A Glitter Lime inkább csillámos fedőlakk, önmagában nehéz igazán zöld alapot elérni. Én 3 rétegben kentem fel, az eredmény lent látható. Két ujjamra zöld lakkra festettem rá. Az arany csillámok gyönyörűek benne. :)

A Pink Neon-nal nagy meglepetés ért, ugyanis meglepődtem mikor mattra száradt meg. Az első réteg még borzalmas volt, 3 után a színe tökéletes, de valamiért csíkos maradt. Az utolsó képen van rajta fedőlakk, de a csíkok még ott is látszódnak. Ki kell találnom valamit, mert a színébe belehabarodtam. 

Egyébként a lakkok egyenként kb. 14-15 ml-esek, rettentő gyorsan száradnak, az ecsetük kényelmes, negatívum nekem, hogy lehetnének kicsit sűrűbbek (talán ezért maradt csíkos?), de ezen kívül nincs velük gond. 

Örülök, hogy ilyen színekkel gyarapodott a kollekcióm, mert még csak hasonlóak sincsenek, úgyhogy ezúton is még egyszer nagyon köszönöm! 
















5 megjegyzés:

  1. A rózsaszín nagyon szép :] de a másik is jó!

    VálaszTörlés
  2. Juuj de szépek... :o A zöld lakkon szuperül mutat és hát a pink... nem zavarna hogy csíkos picit :) a színe kárpótol mindenért :P

    VálaszTörlés