2012. március 1., csütörtök

Collective szépséghaul :)

Sziasztok Szépségek!

Egy hatalmas haul posztot hoztam Nektek, ugyanis ebben minden van, még olyan dolgok is, amiket otthon vettem, pedig az nem ma volt. Rengeteg kép lesz, remélem nem bánjátok!

Ezeket a szépségápolási dolgokat még otthon szereztem be:
Balea Young Party maszkok (előtte, utána) (DM, akciósan 119.- ), Nivea (DM kuponnal féláron), Sunfleur kímélő sminklemosó arctej (Müller 895.-), Bioderma tusfürdő (nyertem), Essence 2in1 kézkrém, csak mert imádom (Rossmann 449.-)


Nem bírtam ki, hogy ne oldjam meg valahogyan az Essence téli kézkrémeinek a beszerzését és MillaCsilla nagyon kedvesen felajánlotta, hogy beszerzi és elpostázza nekem őket. Ezúton is köszönöm még egyszer!
Eddig a vanilla apple pie a kedvencem. :) (399.-/db)









Megjöttem a Sunfleur nyereményeim is, róluk nem írok bővebben, mert ez a Classic Edition termékcsalád nincs jelenleg forgalomban.





Áttérhetünk a sminkes dolgokra. Ezeket a rúzsokat is még otthon szereztem. A középső NYX-ről már olvashattatok egy külön posztban. A másik kettőre DM-ben csaptam le 3-400 Ft körüli árakon, pontosan nem emlékszem már. 


A bal oldali X-treme Last&Shine 77 árnyalat, gyöngyházas rózsaszín, a jobb oldali pedig Intense Moisture&Gloss 53Q, korallszín, nagyon különleges szín, az állaga pedig nagyon krémes, iszonyú jó viselni. 




Dóri barátnőm két körömlakkal együtt megajándékozott a You Rock ajakfilccel (02 Your pink is on fire). Vettem még egyik Rossmannos köröm alkalmával egy L'oréal Infaillible ajakkontúr ceruzát, méghozzá a 708 Always toasted, teljesen nude árnyalatban (249.-) és egy krémes Rivel szemfestéket (nem Rossmannban), ami ilyen kékesszürke és alapként használnom, szépen kiemeli a sötét színeket. (Kínai üzlet 249.-)




Amik innentől következnek, már itt Brüsszelben vásároltam. Ezt a két Catrice monót (imádom őket) 1€/db áron vettem és odavagyok értük, pont ilyen tavaszi színeken gondolkodtam. A rózsaszín ( 300 Pink Rock Super Star) csillámosabb, selyemfényű, a zöld (030 Who is Kermit?) pedig egy matt szín, de egymással nagyon jól kombinálhatóak. A Lady Gaga sminkemnél ezt a rózsaszínt használtam.







Ráakadtam még pár kifutó termékre és már az újak közül is szemezgettem. 


Vettem egy körmös ecsetet végre a Nail Club-os alkotásokhoz (3.99€), valamint az Essence új szemhéjpúder ecsetét is beszereztem (1.29€), róla lesz külön poszt. A kétoldalú zöld Catrice ceruzát az akciós kosárkában találtam (0.50€), az előző képen szereplő Bohemia por állagú tussal együtt. (1€) Nem tudok rá jobb szót mondani, de gyönyör színe van. A ceruzát még hegyezgetnem kell, egyelőre nagyon puha, nem tudom mit csináljak vele. A fehér Essence szemceruzát alapnak használom, világos színek alá. (0.99€)


Az új Colour&Go lakkokba egyenesen beleszerettem, csak pont, amik a legjobban tetszenek, a közeli Kruidvatban nincsenek, mert csak szimpla állvány van és a kékes árnyalatok közül alig van rajta valami. De ebbe a narancssárgás - korallos színbe egyből beleszerettem. A feketét Nail Clubhoz vettem kontúrozni. (1.29€/db)



A szemhéjpúderek közül csak ez az egy új fogott meg, persze van már ilyen színem, de mattban, szóval ez kötelező volt. Egy ideig hezitáltam, de Lolly posztja után nem volt kérdéses. Ma készítettem vele sminket is, IMÁDOM! (60 Kermit says hello 1.59€)




Ezt a két Catrice monót is az akciós kosárkából szereztem, az egyik matt, a másik selyemfényű. A baloldalit éppen Plastic Tinkerbell szemhéjpúderes videójában is láttam a minap. Ilyen meghatározhatatlan barnás árnyalat, mintha picike lilával lenne vegyítve, de néha meg szürkésnek látom. (260 - I am a Coal-Girl 0.50€)
Az ezüst színbe is beleszerettem azonnal, sokat is használom a C'mon Chameleonnal napi sminknek. (050 - The Noble Knights 1€)







Ezeket vettem mostanában, tényleg nem egyszerre, de szerintem egyik sem volt olyan horribilis nagy kiadás, és örülök h ennyi dolgot akciósan tudtam kifogni. Nektek, hogy tetszenek?
Este jövök sminkes poszttal is!

9 megjegyzés:

  1. Fú, jól összeválogattál mindenfélét :]
    Olyan büszke tudok lenni, még így ismeretlenben is, hogy ha valaki tudatosan vásárol :]

    VálaszTörlés
  2. wow jó sok cucc :) minden tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. nagyonjook:)
    a puha cerkát rakd be a hűtőbe és utána faragd!;)

    VálaszTörlés
  4. uhh,nagyon tetszenek,jó vásárok *-*

    VálaszTörlés
  5. De jó nézni a sok képet *_* Nem akarsz csinálni valamikor egy rózsaszín zöld sminket? Olyan jól mutat egymás mellett az a két szemhéjpúder :P

    VálaszTörlés
  6. De-de, pont azért vettem őket, mert előtte ezt gondoltam ki csak még nem kiviteleztem. :)

    VálaszTörlés