2011. december 16., péntek

Korai karácsonyi ajándék! :)

Sziasztok!

Képzeljétek, annyira jó kislány voltam, hogy korábban jött hozzám a Jézuska! :) Ezt a csomagot kaptam ma, méghozzá Zsancitól. Nem volt teljesen váratlan, mivel még Brüsszelben voltam, mikor volt olyan kedves és megvettem nekem a Vampire's Love lakkokból kettőt, ezek lapultak a borítékban. És....még más is! Még most is teljesen odavagyok, hogy milyen aranyos volt hozzám. Nem elég, hogy állta a postaköltséget, még ajándékot is küldött nekem. Méghozzá bronzosító gyöngyöket, egy Oriflame parfümmintát, szaloncukrot és egy cuki kis levélkét. Teljesen meghatódtam. Ezúton is nagyon nagyon köszönöm Neked Zsanci, imádlak! :) Nézzétek csak:










8 megjegyzés:

  1. De édi! Ezért imádjuk Zsancit :)

    VálaszTörlés
  2. Jaaaj lányok de cukik vagytok, én ezt amúgy tök alapnak éreztem. :))))
    Amúgy egyik sem használt a mintát direkt Neked rendeltem, a bronzosító (ami inkább highlight) meg egyszer volt kibontva, mikor megvettem még a dobozában volt, de az nem fért a borítékba! Amúgy én tök szeretem, kár hogy már nincs forgalomban, de még van másfél dobozzal nekem is :P És nagyon örülök, hogy örömet tudtam szerezni ezekkel az apróságokkal! :)))
    És sorry lányok az ocsmány írásért :D sosem tudtam szépen írni :P
    ♥ ♥ ♥ ♥ Puszóóó

    VálaszTörlés
  3. Meg sem fordult a fejemben, hogy használtak lennének, de őszintén? Az sem érdekelne. :) Sokkal nagyobb örömet okoz, hogy gondoltál rám. És egyáltalán nem írsz csúnyán!

    VálaszTörlés
  4. Zsanci ilyenek mint Te kellenek a valò vilàgba.le a kalappal..!!imàdnivalò csajszi vagy!!

    VálaszTörlés