2011. december 18., vasárnap

NOTD - Essence duplán

Sziasztok!

Arany vasárnapra két körmöt is hoztam nektek, bár egyik sem éppen karácsonyi szín, de ezeket viseltem a héten a körmömön. Mostanában sűrűn cserélgetem a lakkot, mert kicsit elszaladt velem a ló és van egy pár amit még nem próbáltam ki. 

Most Essence lakkokat láthattok. Az elsőhöz a Color & Go Out of my mind (52) árnyalatot használtam a körmeim végére francia módszerrel felfestve, majd egészre ráfestettem a Nailart Special Effect Topper glorious aquarius (10) csillámos lakkját.




Második kreálmányom akkor született, mikor megérkeztek a Vampire's Love lakkjaim Zsancitól. Először a 02 Into the darkot próbáltam kis és ez a legnagyobb szerelem az új szerzeményeim közül. Imádom!!!! (Még azért mindig benne van a pakliban, hogy megveszem a Bohemia sötétkéket.) A képeken kicsit világosabb, mint valójában és pont ezért tetszik annyira, mert sötétebb, mint számítottam. Újonnan beszerezett csillagaimmal díszítettem. (Moyra üzletben vásároltam.)



 Nektek melyik tetszik jobban? Karácsonyra milyen színű lesz a körmötök? 

7 megjegyzés:

  1. Júj,az első nagyon tetszik, ügyi vagy:-) Nekem is összegyűlt pár új lakk, főleg ha a rendelés is kézhez jön,alig várom már hogy kipróbáljam.

    VálaszTörlés
  2. mindkettő nagyon jó lett :) de az elsőőő jobban tetszik :$

    VálaszTörlés
  3. Hú, az a csillagos milyen jó lett!

    VálaszTörlés
  4. mindkettő nagyon tetszik :)))

    VálaszTörlés