2011. december 15., csütörtök

Moyra Shop

Sziasztok!

Sokatoknál olvastam, hogy szereti a Moyra körömlakkokat és ahogy elnéztem, általában eurós boltokban vagy az Ázsia Centerben szerzitek be őket. Bevallom nekem még egy ilyen lakkom sincs, de ami késik az jön, pláne amiatt, amire tegnap leltem rá. Nem tudom, hogy csak nekem új-e, lehet, hogy igen, mindenesetre beszámolok róla. Tegnap vásárolgattam karácsonyi ajándékokat és a Ferenc körúton sétálva egyszer csak mellettem termett egy egész Moyra bolt, ami színültig van mindenféle körömre való földi jóval. :) Konkrétan mindent lehet kapni: körömlakkokat, abból is mindenféléket, zselélakkokat, zseléket, eszközöket, dekorcuccokat, de annyit, hogy választani sem lehet, egyszóval valóban MINDENT ami a Moyra kínálatában van. Emellett még sminktermékeket is, amelyek az Aden márkanevet viselik. Én csak ámultam és bámultam, nagy nehezen döntöttem is, mit vegyek meg, de erről nem beszélek többet, mert ajándékba vettem őket. Megálltam, hogy magamnak lakkot vegyek (amit már bánok egyébként), így csak egy ragasztót vettem és egy tégelynyi ezüst csillagot.


Az üzlet egyébként a Ferenc körút 3. szám alatt található, a Boráros tértől az 1. sarkon. De!!!!, van ám nekik webshopjuk is, ahol az egész kínálat és a katalógus is fent van letölthető formában. Mondjuk a postaköltség 1000 Ft, de a lehetőség így legalább megvan mindenkinek, azoknak is, akik messze laknak Pesttől és a közelükben nem tudnak beszerezni Moyra termékeket.


A sima lakkok 305 Ft-ba kerülnek, de vannak matt és craking lakkjaik is, azok 590 Ft-ok. Szerelmes lettem az egyik mattba, pedig eddig nem voltam oda érte.
Amiket így hazaérve nagy hirtelen kinéztem a webshopban, azok a következők:








A Moyra termékeket a Moyra Shop-ból tudjátok megrendelni, vagy beszerezhetitek a Ferenc körúti üzletükben. Voltatok már?

6 megjegyzés:

  1. Alulról a második van épp a körmömön! :)))) Tartós és szép is és egy rétegben tökéletesen fed, de írtam már róla :))) Puszó

    VálaszTörlés
  2. én is akaróóóóóóóóóóóók! :D mennyibe kerülnek és mekkora mennyiség? Hány ml?

    VálaszTörlés
  3. Nikó: 305 Ft darabja a webshopon és a boltban is, és 12 ml. Csak a webshopon ugye van 1000 Ft szállítási ktg. A díszek pedig 255 Ft-ba kerülnek.

    VálaszTörlés
  4. nekem régota van moyra lakkom.nagyon jok.egy neon rozsaszin és zold:)) az utolso és a zold nagyon full

    VálaszTörlés
  5. Egyre biztosabb, hogy jövő pénteken megvásárolom őket. Vagy két ünnep között. Nem bírom nélkülük :)

    VálaszTörlés