2011. december 15., csütörtök

100. bejegyzés!

Sziasztok!

A 100. bejegyzés alkalmával szerettem volna Nektek valami különlegeset és ez egy videó lett. Nekem nem tetszik, se a hangom, se az egész, mert nagyon izgultam, rövid is lett, több dolgot is el akartam mondani, de többszöri próbálkozásra sem sikerült. A szerkesztéssel is vannak még problémák, de ígérem igyekezni fogok a közeljövőben. Remélem azért ezután is olvasni fogtok!

Köszönöm, hogy vagytok Nekem!

8 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon jó lett! :) Csak így tovább!!! :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó lett a video,szerintem nagyon szép vagy,az egész tökre jól összeszedett.én még sok videót szeretnék látni tőled.hajrá Flory!!

    VálaszTörlés
  3. Hát ez nagyon nagyon cuki lett! :)))) És abszolút nem észrevehető, hogy izgulsz. :) Aranyos vagy és a hangod is aranyos. Egy ami számomra zavaró volt, ahogy a kupakot csavartad le és fel a krémen. :D De ez semmiség. Én nem vagyok ilyen bátor, hogy vidit csináljak :(((
    És én is Sunfleur partner vagyok! :P
    *.*

    VálaszTörlés
  4. Juuuuj, nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a szép szavakat. Még karácsony előtt ígérem kaptok egy újabb videót, megmutatom miket vettem/kaptam az elmúlt hetekben, mert észrevehettétek, hogy nem volt nagyon haul bejegyzés mostanában. Direkt, mert mindig csak 1-1 dolog volt és inkább összevártam őket.

    *Zsanci: igen, kicsit hangos volt a csavargatás, de nem gondoltam, hogy ennyire fog hallatszani, és nem volt kedvem újravenni, így is 4x futottam neki: :) Legközelebb figyelek ígérem!

    Nyugodtan iratkozzatok fel a youtube csatornámra, és kövessetek ott is, ha még szeretnétek videókat látni.

    VálaszTörlés
  5. tök jó lett a vidi *.* aranyos vagy :)

    VálaszTörlés
  6. jó kis vidi lett,nagyon természetesen viselkedtél,egyáltalán nem vettem észre hogy izgulnál :))

    VálaszTörlés
  7. dejóóó :) mintha nem is az első videód lenne :)

    VálaszTörlés