2011. november 28., hétfő

Haul - Essence Circus Circus

Sziasztok lánykák!

Annyira, de annyira boldogságos napom van. Ma kezdtem diétázni, erről majd egy másik posztban, voltunk lakást nézni délben, ami hát nem éppen nyerte el a tetszésünket, majd elkirándultam a távolabbi Kruidvatba, de csak miután már voltam a közelebbiben. Tudjátok, itt a múltkor még a Natventurista kollekció volt kitéve, amikor megérkeztem és most láss csodát, szembejött velem egy teljesen érintetlen csodaszép Circus Circus display. Annyira megörültem, hogy azonnal lekapkodtam róla mindent, amit akartam, holott senki sem volt a közelemben, nem volt félő, hogy elvisznek előlem valamit. A plusz pozitívum az volt, hogy ebben a boltban nem celluxoznak körbe semmit, még az állandó termékeket sem és jóval szebb az egész állvány. A közepébe beletették a maradék Vampire's dolgokat, kb egy hétig lehetett kint, mivel amikor voltam még nem az volt, most pedig már nem az. De térjünk vissza erre a csodálatos kollekcióra. Nagyon vártam már, nem véletlen, reméltem, nem fogok csalódni élőben sem. Hát pontosan így lett. Nézzük miket vettem meg belőle. 




Highlighter powder: 2.99€

Áginál láttam egy swatch képet róla, ahol szemhéjpúdernek is elment volna, emiatt nagyon kíváncsi voltam. Csillog valóban eszméletlenül, de kipróbáltam a kezemen és szépen beépül a bőrömbe, ilyen party highlighternek tudom elképzelni, nappali használatra kevésbé, de nem bánom, hogy megvettem.





Long Lasting eyeshadow: 2,79€ /db
01 It's magic -arany
03 My sparkling acrobat - sötétszürke

Ezek a krémes szemhéjfestékek hasonlítanak ugyan a Stay all day színeire, de nem pontosan ugyanazok. Egymás mellé tettem őket, a harmadik színt biztos, pont ezért nem vettem meg, mert szinte teljesen megegyezik. Az arany színűt mindenképpen szerettem volna, a sötétben pedig ilyen apró arany csillámok vannak, ami az állandó kollekciósban nincs. 






Alapra swatcholtam őket, egy nagyon picit erősebb színeket vártam, de így is tetszenek. :)


Lip Laquer: 1.79€
02 My glammy acrobat 

Ezen sokat gondolkodtam, mivel elég élénk szín és azokkal mindig bajban vagyok a számon, de végül csak hazahoztam. A piros szóba sem jöhetett nálam egyébként. Viszont ezt nem bántam meg, mert egy natúr vagy akár egy arany sminkkel nagyon szép lesz. Kipróbáltam a számon, könnyű vele dolgozni és utána rögtön ettem, ittam, nem tűnt el utána, nem lett foltos a pohár széle. Persze kopott valamennyit, de egyenletesen. 






Nail polish duo: 2.79€ /db
01 My sparkling acrobat - fekete-arany
04 Cotton candy - rózsaszín

Ezeket vártam a legjobban, nagyon kíváncsi leszek a körmömön hogyan teljesít. A pirosat itt is kizártam, viszont az arany színűt nem lehetett kapni, pedig az lett volna az első számú kedvenc.






Ezen kívül amit nem vettem meg azok a csillogós tusok, mert nagyon picik és ahhoz képest drágák. A lip topper gyakorlatilag egy apró csillámos arany szájfény. A körömmatricák nem tetszettek, parfüm és táska pedig nem volt. 
El kell mondjam, ez egy olyan kollekció, ami tényleg úgy néz ki, mint a képeken. A Vampire's-nél azért voltak eltérések, főleg a körömlakkoknál, de ezeknek tényleg olyan színük van. Sajnos nem süt ide a nap hozzánk, mert hatalmas irodaépületekkel vagyunk körülvéve, így nem szépek a képek, de muszáj volt megmutatnom nektek. :) 

Lesznek majd persze tesztek is, ahogy lesz rá időm :)

15 megjegyzés:

  1. istenem de gyönyörűek!!!! jajj, mikor lesz ez nálunk pontosan? hozassak veled én meg ezt?:D

    VálaszTörlés
  2. lakkok nagyon jòk.azok kellenek nekem tuti.a tàska nem volt?parfum??ès a nateveturistàbòl nem vettèl semmit??:D

    VálaszTörlés
  3. ok most olvastam,hogy nem volt.mennyibe kerul a lak???

    VálaszTörlés
  4. *Dia: A magyar oldalon kint van előzetesben, szóval kell, hogy legyen. Nekem Viki mondta hogy Hollandiában mindig az első héten kiteszik, max a másodikon. Mivel december-január a dátum, szerintem hamarosan nálunk is kint lesz. Próbáltam megtudakolni az Essence magyar facebookján, de nem válaszoltak. :(

    *Ági: táska és parfüm nem volt, Natventurista pedig még akkor volt mikor először voltam két hete, akkor is már csak a lakkok, úgyhogy nem vettem mást. A barna tust megvettem volna még, ha lett volna.
    Ezek a lakkok 2.79-be kerültek.

    VálaszTörlés
  5. a lakkok nekem nagyon tetszenek:)) a natventurista tus-t mondod?megnèzzem Neked?ès ha van kell???!

    VálaszTörlés
  6. Ezután vásárlási stoppot fogadtam egy időre. Nem használnám ki annyira szerintem. Ha nagyon vágyom majd barnára megveszem a Catrice vagy az Essence barnáját. Tudom nem olyan színű, de most erre már tényleg nincs keretem, pedig szívem szerint megvenném. :)

    VálaszTörlés
  7. mennyire tetszik^^ főelg a szájfény *_*
    és várom a diétás postod!

    VálaszTörlés
  8. a körömlakkok és a szájfény a kedvencek :)

    VálaszTörlés
  9. *Alexa: felkenve is legalább olyan szép :) kipróbáltam már, hamarosan poszt :)

    VálaszTörlés
  10. Sajnálom, hogy lemaradtam erről a kiadásról :(

    VálaszTörlés