2011. november 11., péntek

Hatalmas drogériás haul + ajándékok :)

Sziasztok Lánykáim!

Juuuj, hát olyan csudaszuper napom volt, hogy a nagy örömködésben nem is tudom hol kezdjem. Megpróbálok sorba menni a történteken, hátha úgy nem lesz olyan kacifántos a bejegyzés, nem akarok témáról témára ugrálgatni.
Reggel nagyon korán keltem, hogy időben el tudjak készülődni, de persze a szokásos, én sosem tudok elég korán kelni ahhoz, hogy a végén ne kelljen kapkodni vagy rohanni. Szerencsére elértem a tervezett hévet és fél 9-kor már Pesten voltam.


Dóri barátnőmmel csak 10-re beszéltük meg a találkozót, de még előtte szerettem volna útba ejteni a Müllert és mivel az Europeumban 9-kor nyit, így oda mentem először. A Joy-ból kivágtam a 20%-os kupont és már nyitás után nézelődtem is. Elég sok mindent kellett vennem, főleg az utazáshoz, és gondoltam erre remek alkalom lesz a kedvezmény. Szerencsére amiket kinéztem, alapból olcsóbbak voltak, mint a DM-ben, nem beszélve azokról, amiket ott nem is lehet kapni.


A képen csaltam kicsit, mert nem mindent ott vettem, de azokat majd később megemlítem még. 

  • Sunfleur csokoládés krémpakolás - 695.-
  • Essence 2in1 kézvédő krém - 395.-
  • Pantene Aqua Light Sampon - 745.-
  • Pantene Aqua Light Balzsam - 745.-
  • O.B. tampon - 545.-
  • Naturaqua Emotion - 185.-
Ez összesen 3310 Ft. lett volna, de a kuponnal csak 2645 Ft-ot fizettem. Ezek közül nekem mind új termék, eddig még semmit nem próbáltam. (Kivéve O.B.:))

Innen az Alleeba mentem, ahol találkoztam Dórival, aki már várt rám. Kávéztunk, örömködtünk egymásnak és csacsogtunk persze. :) Itt a gyógyszertárban vettem még egy Bioderma sminklemosót, mert a múltkor megbántam, hogy csak egyet vettem, ilyen olcsón be kell raktározni belőle. (500.-)
Bementünk a DM-be is, ugye az új kétszintes üzlet, ami most nyitott. Hát meg kell jegyezzem, én csalódtam. Igaziból nem tudom miért vártam azt, hogy más lesz, mint a többi. Ugyanaz a kínálat, csak két emeleten. Ha összeraknánk, szerintem ugyanakkora lenne, mint egy normál üzlet. Nem is vettem semmit. :)

Terveink között szerepelt, hogy felsétálunk a Gellért-hegyre, de ahogy a városban sétálgattunk, és fújt a szél, mire odaértünk, átértékeltük ezt a dolgot, mondván ott fent hidegebb van. Úton odafelé útba esett egy Rossmann, ahol Dóri megvette az ajándékomat, és én is beszereztem két dolgot. Az egyik az Essence gel look fedőlakkja (499.-), a másik pedig a Catrice 310 Lobster-Lobby.com monó szemhéjpúdere (399.-). 
Dóritól csudaszép dolgokat kaptam és nagyon boldog vagyok velük: Essence I love Stage szemhéjalapozó, Catrice Multi Colour compact powder 010 Rose Beige, Catrice mono 410 C'mon Chameleon. 


Volt egy küldetésünk is, méghozzá az, hogy 2011.11.11-én 11:11-kor bárhol vagyunk készítsünk egy képet magunkról és azt töltsük fel Kálló Péter Facebook oldalára (KATT!), aki a feltöltött képekből egy kisfilmet fog készíteni. Mi eleget tettünk ennek a küldetésnek és megosztottuk a világgal, hogy akkor éppen vásároltunk a Rossmannban. :) (Egy harmadik képet töltöttem fel, de azon nagyon kócos vagyok!)



Ezután beugrottam még egy szembe jövő eurós boltba, ahol olcsón sikerült tusfürdőt (Palmolive 290.-) és fogkrémet vennem (Colgate 290.-).
Mivel skippeltük a Gellért-hegyet, új úticél kellett, ami a Corvin bevásárlóközpont lett, ott találkoztunk Hella barátnőmmel, aki mondhatni leváltotta Dórit, mert neki sajnos haza kellett indulnia. Tőle is kaptam ám ajándékokat. :)


A vicces benne az, hogy ezt a duot már nem egyszer tettem vissza a kosaramból, hogy mégsem veszem meg. :) Hellával ezután nyakunkba vettük a város belsőbb részeit is, elmentünk a Szent István körúton levő Rossmannba, ahol a napsárga Essence lakkot (23 Sundancer) és a díszítő lila csillagokat vettem, darabját 99 Ft-ért. 


Ebédeltünk a Szerájban, majd még körülnéztünk a Nyugati aluljáróban, (ott már nem vettem semmit), és végül hazaindultam. (hozzátenném, már nagyon fájt a talpam :P )
Nagyon siettem hazafelé, mert sejtettem, hogy evvel még nincs vége a napnak és igazam is lett. Itthon várt a kis csomagocskám, amit Áginál (http://mdolla1981.blogspot.com) sikerült nyernem. Nagyon vártam már őket. Olyan aranyos volt, hogy még egy pár soros kis levelet is írt nekem hozzá, ami nagyon jól esett. :) Ezúton is köszönöm a lehetőséget és a szuper ajándékokat!


Nagyon jól éreztem magam ma, örülök, hogy láttam a lányokat, nagyon hiányoztak már nekem és a sok mindentől, amit kaptam is nagyon boldog vagyok. Alig várom, hogy kipróbálhassam mindet szépen sorban. Áginak már megígértem, hogy az első teszt a Catrice púder lesz, de a többi még kérdéses. A másik biztos, hogy holnap a Natventurista körömlakkot is kipróbálom a zselés fedőlakkal. :) 



Végül pár kép a mai sminkemről, ezek már este készültek, kicsit megviselt, de nézzétek el, reggel siettem, nem voltam olyan körültekintő. Világos gyöngyház és natúr barna színeket használtam, tussal, spirállal és pirosítóval megdobva.



Hogy tetszik nektek, amiket vettem/kaptam? Mentek Joy-napokra? Számoljatok be minden zsákmányról!

Szép hétvégét Nektek!

Flory



13 megjegyzés:

  1. Juj szuper dolgokat szereztél...
    Nekem a sárga essence lakkra fáj még a fogam, volt még több is? köszi.

    VálaszTörlés
  2. 1 vagy 2 darab volt még ha jól emlékszem :)

    VálaszTörlés
  3. Hol van ez a Rossmann pontosan? és köszi a segítséget :)

    VálaszTörlés
  4. Szent István körúton, a Margit híd pesti hídfőtől nem messze. Margit híd és Vígszínház között kb félúton. A 4/6 villamosról a Margit híd pesti hídfő megállónál, 2es villamosról Jászai Mari térnél kell leszállni. Ha a Duna előtted van, akkor jobb oldalon, ha mögötted, akkor a bal oldalon :D na azt hiszem ezt nagyon körülírtam :)

    VálaszTörlés
  5. olyan jò lett az egèsz.tokre aranyosak vagytok!!:)) olyan jò olvasni tèged,tokre jò kedvem lesz tole.csak igy tovàbb nagyon ugyes vagy!!:))a cuccok is nagyon jòk,tokre jò sok mindent vettèl jò àron.like!:)

    VálaszTörlés
  6. Nem is :) nekem körbe is kell írni, mert én hajlamos vagyok eltévedni.... de nagyon :) köszi szépen, hátha lesz még :) és voltak még más akciós kincsek is? :)

    VálaszTörlés
  7. *Mónika:Catrice cuccok voltak inkább. Viszont itt volt még You Rock kollekció, csak még rendesen a displayen, de lassan azt is ki kell szórniuk, jön az új jövőhéten.

    *Ági: ez nagyon nagyon jól esik nekem és ilyenkor mindig elszállnak azok a csúnya és rossz érzéseim, hogy biztosan nekem való-e ez a dolog és, hogy vajon szeretik e a követőim amiket és ahogyan írok!

    VálaszTörlés
  8. szuper kis bejegyzés :) én idén kihagyom a Joy napokat... elég fos a felhozatal, kuponok terén :S

    VálaszTörlés
  9. èn imàdlak olvasni.meglàtod,mikor elmèsz megnyilik a vilàg.csomò uj dologròl irsz majd.szerintem kevès ès jò magyar blogger aki szimpatikus is,ebben a "kevèsben" benne vagy!!csak igy tovàbb...

    VálaszTörlés
  10. húúú, nagyon köszönöm :) ez annyira jól esett :)

    VálaszTörlés