2011. november 10., csütörtök

Manhattan Everqueens Limited Edition

Sziasztok!

Tudom, ez a kollekció nem akkora újdonság, hiszen már nyáron tudni lehetett róla, de ma elmentem a DM-be és megláttam kitéve is, kicsit hiányosan ugyan, de még érintetlenül ezt a kollekciót. A Manhattan evvel a kollekcióval az 50-es éveket szeretné odavarázsolni a sminkasztalunkra.

A kollekcióhoz 6 szemhéjpúder tartozik. Elhoztam egy kis füzetkét, ebben a következőt írják:

"Step1 - Every day is a diva day. Az előző évszázad legmerészebb hölgyei tudták, hogyan lehet igazán érvényesülni. Double Trouble. Nedvesítsd meg egy kicsit a szemhéjfestéket az intenzív szín eléréséhez. Hangsúlyozd zöld szemhéjfestékkel (87P) a szempilla felső és alsó szélét, finoman vékonyítsd el befelé. A külső szemzugon, a két vonal közé gyöngyház színű bézs árnyalatot (11A) vigyél fel."



Készítettem az üzletben swatchokat is, persze alap nélkül, szóval alappal megtoldva, meg nedvesen, ahogy javasolják, szerintem tényleg nagyon intenzív színeket lehet elérni.


"Step 2 - Baby, hol vagy? Ilyen szemekkel minden tengerészt kicsalogatsz a partra. Luxusline. Mártsd a tus ecsetet a gélbe, és helyezd a hegyét a felső szempillakoszorú belső oldalához. Húzz át a szemzugon, egy végén ívelt vonalat. Rendszeresen tisztítsd meg az ecsetet samponnal.  Push them up!. A GO4BIG LASHES szempillaspirált alulról vidd fel azok végei felé, a kirívóan nagy szempillákért. Helyezz el egy-egy műszempillát a felső szempillakoszorún."


"Step3 - Árnyékolás bájjal és csillogással. Húzd ki az ajkak kontúrjait X-TREME LAST szájkontúrral, a nagyobb tartósság érdekében teljesen fesd ki vele. A csillogó fedés érdekében vidd fel a HIGH SHINE szájfényt. No desperate housewive. Vidd fel vékonyan POWDER ROUGE (39N) egy nagy ecsettel az arcra és a halántékra. "



"Step4 - Mutasd a körmeidet! Fényesítsd ki a körmeidet egy finom reszelővel, és vidd fel a PRO SHINE alap és fedőlakkot. Csak 3 perc a száradás és máris felviheted a LOTUS EFFECT körömlakkot. A tökéletes színek az ötvenes évek szereléséhez: egy finom Rosé (53R, rózsaszín), Coral (43K, korál), egy erőteljes Pink (46D, pink), vagy egy intenzív Rotton (45Q)."



A személyes észrevételem az, hogy a színek egy kicsit hasonlítanak a Sinner&Saints téli kiadásra, pontosabban fordítva, azok hasonlítanak erre. De ettől még szépek. Sajnos itt se a szájfényeket, de a körömlakkokat nem láttam, helye sem volt, szóval valószínűleg ez kimarad. Ami az árakat illeti, én egy kicsit drágának találom, bár tény, hogy ezek a szemhéjpúderek nem olyan laposak, mint az eddigiek, hanem ilyen púpos formájuk van, mint a Pupa szemhéjpúdereinek. (Azt elfelejtettem megnézni hány grammosak.)
Szemhéjpúder monók: 1499.-
Szempillaspirál: 2199.-
Tusecset: 799.-
Zselés szemhéjtus: 1799.-

Na csajok, hogy tetszik? Vennétek valamit ezek közül? 


1 megjegyzés: