2011. november 8., kedd

Bioderma Sébium H2O arc- és sminklemosó + Balea haul

Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben az arcápolásomhoz tartozó 3 termékről szeretnék beszélni. Ezek közül egyet már eddig is használtam, a másik kettő új termék számomra. Nézzük kikről is lesz ma szó:

Először lássuk azt, amit már használok, ez a Balea Young arctisztító kendője. Én ezt használom a sminkem lemosására első körben. Sajnos mióta egyszer kipróbáltam a Neogranormon kendőket, és kiderült, hogy allergiás vagyok rá - többször is begyulladt a szemem - nem nagyon merek mással próbálkozni, pedig bármennyire is szeretem, kicsit már unom. Van kékben is, meg zöldben is, mindnek más az illata, sőt néha tartódobozzal összecsomagolva lehet megvásárolni a DM-ben, mert ugye a saját termékük. Általában 25 darabosat szoktam venni, ami 429 Ft-ba kerül, de most csak egy 10 darabosat vettem, 249 Ft-ért. Persze jobban megéri  nagyobb csomag, ez nem is kérdéses. A sminket jól eltávolítja, teljesen elégedett vagyok vele. 


A következő terméket még nem próbáltam korábban, sőt még most sem mióta megvettem, de amint kipróbálom, beszámolok róla nektek. Igazság szerint azért vettem meg, mert iszonyú olcsó, mindössze 99 Ft. volt. Ez egy arcmaszk a Baleától, a többi részletet majd a tesztelős bejegyzésben leírom Nektek. 

A harmadik és egyben utolsó a legújabb kedvencem, mégpedig a Bioderma Sébium H2O arc-és sminklemosója. A Bioderma termékeket elég gyakran akciósan be lehet szerezni - 1+1 - ezt az arclemosót is így szereztem be. A 100ml-es kiadást bizonyos patikákban 500 Ft-ért lehet beszerezni a készlet erejéig. A rózsaszínt - száraz bőrre valót/Sensibio - szerettem volna először, de mivel az akció most erre volt érvényes, így megvettem a problémás bőrre valót. Elvégre problémás is a bőröm, és habár nem zsíros, de úgy voltam vele, ha nem jön be, sminklemosóként majd elhasználom.
Nézzük mit ígér a termék leírása:

A Sébium termékcsalád a zsíros és aknés bőr helyi kezelésére és mindennapos tisztítására használatos.


Kitűnő terápiás eredményeit hatóanyagai együttes hatásának köszönhetően éri el.


A készítmények kitűnően toleráltak, használatuk kellemes.


Tulajdonságai
- másodlagos szárítóatás nélkül tökéletesen leoldja az arcon lévő szennyeződést.
- mérsékli a faggyútermelést és megtisztítja a bőrt a fölösleges faggyútól.
- kíméletesen távolítja el a sminket.
- használat után lemosást nem igényel.


Használati utasítás
Reggeli és esti használatra egyaránt alkalmas.
Sébium H2O-val áritatott vattával tisztítsa meg az ercát és a szem környékét (kerülje a szemmel való kontaktust).
Ismételje a tisztítást, majd tiszta vattapárnával gyengéden szárítsa.

Semmi extrát nem ígér azon kívül, hogy alaposan eltávolítja a sminket és megtisztítja a bőrt. Ezáltal, hogy nem ígér sokat, nem is várunk tőle annyit és itt jön a meglepetés. Iszonyatosan pozitív dolgokat kell, hogy elmondjak. A bőröm sokkal jobban szereti, mint a L'oréal tonikomat, pedig még csak pár napja használom. A vattapamacson nagyon jól látszik mennyi sok kosztól szabadít meg és nagyon friss érzés keletkezik használat után. Mikor elkezdtem használni, már bántam, hogy nem vettem még egyet, de nem hiszem, hogy gyorsan el fog fogyni, mivel nagyon kevés kell belőle. A bőröm utána nem ragacsos, szép sima lesz és a bőrproblémáim is mérséklődtek egy picit, de ezt még több használat után tudom csak biztosra mondani. Szerintem 500 Ft-ot mindenképpen megér, próbáljátok ki amíg még akciós, mert a 250/500 ml-es kiszerelés ára ennél jóval borsosabb, 3-4ezer forint körül van. Az akciósban résztvevő gyógyszertárak listáját a http://biodermapatika.hu oldalon találjátok. Én személy szerint az Allee gyógyszertárban vásároltam.

És ha már az Alleenál tartunk, még egy közérdekű hír, holnap nyílik Magyarország első kétszintes DM üzlete az említett bevásárlóközpontban és ennek örömére 3 napig (november 9-10-11.) a megszokott pontok ötszörösét írják jóvá, tehát 200 forintonként 5 pontot. 
Ellátogattok az Alleeba ebben a 3 napban? 

Használtok valamit ezek közül az arcápolók közül?

4 megjegyzés:

  1. Én is használtam azt a sminklemosó kendőt nyáron és nagyon szerettem, olyan jó illata van:)
    Megvettem az ugyanilyen Baleás arckrémet is, az is nagyon jó:)

    VálaszTörlés
  2. én is ezzel a kendővel távolítom el a sminket, de én már unom..kicsit száraznak érzem..szeretem ha "csucsog a cucctól" a kendő:DD..mert nagyon érzékeny a szemem és hamar ráncosodik és kidörzsölődik.:S
    most több fajtát is használok.2 fázisút meg tejet, de a kendőket jobban szeretem!

    VálaszTörlés
  3. Én is unom már picit, ami azt illeti. Avval nekem nincs bajom, hogy nem tocsog a nedvességtől, mert csak első körben használom, utána még alaposan lemosom az arcom tonikkal, vagy sminklemosóval, vagy arctejjel. Nem merek más fajtát venni, amióta egyszer allergiás lettem és 1 hétig alig láttam ki a szemeimen.

    VálaszTörlés
  4. Én is használom ezt a smink lemosót és tök jó :)

    VálaszTörlés