2011. október 5., szerda

TESZT: Miss Sporty duo szemhéjpúder + tusvonal

Sziasztok!

Eddig szemceruza párti voltam, de szombaton merészkedtem venni egy folyékony szemhéjtust. A DM-ben voltam és az Alverde fekete tus 499 Ft volt, így gondoltam egy próbát megér. A kézfejemen nagyon gyorsan száradt, ezt pozitívumként könyveltem el. Ma rászántam magam a próbájára is. Hát, hogy is mondjam, van még mit tanulnom. Ancsi javasolta, hogy vegyek zselés tust, mert avval könnyebb dolgozni, lehet az lesz a következő beruházás. Elég kis bénára sikeredett, de messzebbről nem is feltűnő, főleg, hogy sminket is csináltam hozzá. 

Úgy voltam vele, ha már a tus a szememen van és amúgy is megígértem, hogy kipróbálom a Miss Sporty duo szemhéjpúdert a DM-es csomagból, akkor ez a megfelelő alkalom. Mivel nem megyek ma semmi olyan helyre, ahova kellene egy komplett smink, csak a szemem csináltam meg.
Alapnak egy kis folyékony alapozót tettem, a tusvonal már megvolt eleve. A mozgó szemhéjra felvittem a világosabbik, arany-bronzos árnyalatot, a külső részre a sötétebbik barnát, majd összesatíroztam. A szemöldökcsont alá highlighterként a szokásos árnyalatot használtam egy S-he duo-ból. (A szemöldökömet ne nézzétek, tudom, botrányos állapotban van, de nem bírom magamnak szépre csinálni, kénytelen vagyok kozmetikus keze alá feküdni vele. :) )
Szóval, ez lett belőle, nekem bejön mindkét szín, nagyon jól harmonizálnak egymással. Alap nélkül ugyan nem próbáltam, de szerintem így van igazán szép fedése. Olcsó termék lévén én meg vagyok vele elégedve.



Nektek, hogy tetszik? Milyen tust használtok? 

1 megjegyzés: