2011. október 29., szombat

Rossmann haul + ajándékok

Sziasztok!


Facebookon már említettem, hogy mikor Veszprémben voltam csütörtökön, vettem pár dolgot bánatomban, hogy elázott a telefonom. Direkt nem írtam meg aznap ezt a bejegyzést, mert pénteken Pestre mentem és gondoltam, ha még veszek valamit, akkor hozzácsapom azt is. Hát végül csak egy ecsettel lett több, de a mamámtól kaptam még pár dolgot. A felső képen azok a dolgok vannak, amiket vettem, az alsón pedig amiket kaptam, kivéve az ecsetet, mert az is az alsóra került.

Nézzük először amiket vettem, kivétel nélkül mind Essence és mind 299 Ft-ba került. (A ceruza kivételével mindent Rossmannban vettem.)
  • @holographics.com krémes szemhéjfesték 01 Gagalectric
  • @holographics.com krémes szemhéjfesték 02 Lil@c
  • Colour&Go körömlakk 52 Out of my mind
  • XXXL Nudes Lipgloss 04 Toffee Forever
  • Quatro eyeshadow 06 Rock Angel
  • 2in1 kajal pencil 07 Light and Bright
Ezen kívül még vettem egy rúzsecsetet, ami a Rossmann saját márkás terméke For your beauty néven, szintén 299 Ft-ért.
Sokan ismeritek ezeket a termékeket, de azért készítettem pár swatchot:

Nagymamámnál teljesen véletlen akadtam rá egy trio szemhéjpúderre és mondta, hogy nekem tette félre, de van még pár dolog mellé. Felcsillant a szemem, persze nem vártam sokat, mert ezek no name termékek, de mint tudjuk, ezek között is tudunk szuper dolgokat találni. Így hét ezeket kaptam:

A szemhéjpúder trio elég apró, de nagyon tetszenek a színei, szuperül pigmentáltak és még csillognak is. Igaz, csak a felső réteg volt brutál csillámos, de ettől még a színük gyönyörű. A duoban levő két szín szerintem igazi nyári kombináció, jól mutatnak egymás mellett. A rúzstól eleinte féltem, nem is kifejezetten az én színem, de kevéssé áll borzalmasan, mint számítottam rá. Alkalminak megfelelő lesz. A szájfénynek remélem színe is van, még csak a kezemen próbáltam ki eddig. Egy biztos, rágógumi illata van. :) Tartósságról egyik esetében sem tudok még nyilatkozni, hiszen még csak tegnap szereztem őket. A felső képen láthattok még 2 ceruzát, egy barna és egy fekete, mindkettőnek a kupakjában van hegyező. Na ez az amit sosem használok, most sem fogok. A ceruzák elég kemények, vízvonalra biztosan nem fognak, máshol kérdéses, ezekkel kapcsolatban vagyok a legszkeptikusabb, de ha az összes cucc közül csak ez a kettő nem válik be, akkor is elég jól jártam szerintem. Ezen kívül van még két pici tégely csillámpor is, amikről elsőre azt gondoltam pigmentek, majd jobban megnéztem és rájöttem, hogy ez inkább körmösöknek való díszítő csillám, de mielőtt továbbadnám, hogy én ezt nem használom, kipróbálom mennyire építhető pigmentként.
És végül egy swatch a rúzsról is:

Nektek melyik tetszik a legjobban? Szeretnétek tesztet valamiről?


2 megjegyzés:

  1. brutál jó színe van a lakknak*.* tök jó dolgokat vettél és kaptál:) én holnap megyek vásárolgatni:)

    VálaszTörlés