2011. október 12., szerda

Arcápolás Flory módra

Sziasztok!

Elég régóta halogatom ezt a bejegyzést, de hirtelen mindig akadt valami más, ami miatt elcsúszott és úgy voltam vele, hogy egy kevésbé kreatív napomra pont jó lesz. A mai sminkem nem mutatom meg, mert szinte teljesen megegyezik a tegnapival, nagyon tetszik ez a kék, csak ma tus helyett szemceruzához nyúltam.
De térjünk rá akkor az arcápolásra. Mindannyian tudjátok, ha más nem a Nivea reklámokból, hogy az arcápolás lépései a tisztítás, tonizálás, hidratálás. Természetesen az én rutinom is e köré épül.
A fenti képen látható termékeket használom jelenleg, mégpedig a következő módon:
  1. Reggel és van, mikor este is a Balea Young Soft&Care 3in1 arclemosóval tisztítom meg az arcbőröm, amit én egy kis hideg vízzel szoktam használni. Ezt a terméket ezen kívül lehet radírként és maszkként is használni, de így még nem alkalmaztam. Szemcsés, így jól áttisztítja az arcom, finom illata van, nagyon szeretem. 
  2. Ezután a L'Oréal Triple Active száraz és érzékeny bőrre való tonikkal törlöm át az arcom egy vattadarab vagy vattakorong segítségével. 
  3. Végül hidratálóként Niveát használok, ebből kétfélét. A Nivea Soft hidratáló krémet általában este, vagy ha nem sminkelek, a Make-up startert pedig reggel és sminkelés előtt. 
Ezen kívül vannak még termékek a képen, ezeket az alábbi módon alkalmazom:
  • Avocado&Olive Lemon Body Butter - ezt a testvajat akkor szoktam használni az arcomon, ha extra módon kiszárad valahol
  • Balea Aqua szemkörnyékápoló - ez egy vizes alapú készítmény, kis görgővel lehet felvinni, hűsíti a szemkörnyéki bőrt, naponta - kétnaponta egyszer szoktam használni
  • Vichy Thermal Purete 3in1 arctisztító tej - legszívesebben ezt használnám a tonik helyett, de amíg csak ilyen kis mintám van, tartalékolom :) Erről már olvashattatok egy korábbi bejegyzésben ITT.
  • Az Avonos Planet Spa japán szaké és rizs maszkról is írtam már egy tesztet itt, ezt hetente 1 alkalommal szoktam használni. 
Jelenleg ezeket használom állandó jelleggel, de ez időközönként változik persze. Ti használtok valamit ezek közül? Mennyire vagytok megelégedve vele? 

3 megjegyzés:

  1. ahj de imádtam ezt a L'oréal tonikot <3 de már elfogyott:D

    VálaszTörlés
  2. Nálam még teszt fázisban van, ez az első és látod mennyi hiányzik belőle. Eddig meg vagyok vele elégedve. És féláron vettem a DM-ben, még az előző 150es kuponfüzetben volt rá kupon.

    VálaszTörlés
  3. Nekem szakésrizses arcszérumom van, és az is nagyon jó. Avonban a Spa termékek lehet, hogy a legjobbak :)

    VálaszTörlés