2011. szeptember 20., kedd

1st

Sziasztok!

Az elmúlt hetekben rengeteg blogot olvastam végig és nagyon sok mindent találtam a magyar Bloggerinák oldalain. Őszintén szólva 3 napja azon gondolkodom, hogy vajon megfér-e még egy ilyen blog a többieké mellett. Arra jutottam, ha nem is lesz olyan népszerű, legalább arra jó lesz, hogy önmagam megtaláljam kicsit jobban. Elég zűrös időszakon vagyok túl, és változtatnom kell. Régebben rengeteg füzetet teleírtam naplóként, blogot is már nem egyszer csináltam, de most más terveim vannak. :) Lesz itt minden ami eszembe jut és amik alapján jobban megismerhettek: arcápoló termékek, sminkek, cipők, táskák, tényleg minden ami kicsit is én vagyok.
A Bloggerinák bejegyzéseit olvasva, rengeteg lemaradást kell behozzak. Nincs se 88-as palettám, se Sigma ecseteim, de nagyon remélem, hogy majd ezeknek az ideje is eljön egyszer.
Remélem a blogom követőkre fog lelni és csatlakozhatok majd a Bloggerinák táborához :)

Flory

2 megjegyzés:

  1. Had üdvözöljelek elsőként a bloggerinák között, és kívánjak sok sikert a blogoláshoz! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Nem versengeni kívánok senkivel, csak valami olyasmit kerestem magamnak, ami kicsit lefoglal és segít visszatalálni önmagamhoz :) És persze másokat is szórakoztat, másoknak is hasznos lehet.

    VálaszTörlés