2014. augusztus 12., kedd

HAUL: The Body Shop & Catrice

Sziasztok!

Gondolom senkinek nem kell bemutatni azt a csodalatos erzest, amikor a fizetesed megerkezik a bankszamladra. Nem tudom, hogy csak en vagyok-e igy vele, de en minden honapban ugymond el vagyok atkozva ezen a napon. Nem emlekszem olyan honapra, miota sajat magam keresem a kenyerem, hogy ne mentem volna vasarolni fizetesnapon. Mikor mit es mikor mennyit, de biztos, hogy nem ures kezzel megyek haza. Ebben a honapban a TBS es a drogeria volt porondon, ruhakat most melloztem, mert a learazasnak vege es nincs is szuksegem tobb nyari dologra.

Lassuk miket szereztem be. Eloszor is a The Body Shopban.


Az uj argan olajas vonalra nagyon kivancsi voltam, mert tavaly a Honeymania nekem tul edesre sikeredett, nem is vettem belole semmit, egyedul egy ajakapolom van, de szerintem azt valamilyen promocio kereteben szereztem be, vagy kaptam, mar nem emlekszem.
Viszont ez a vonal nagyon bejott, de iszonyatosan vissza kellett fognom magam, mert TBS-tol annyi mindenem van otthon, hogy lassan sajat boltot is nyithatnek. Igy a testvaj es a radir kiesett, helyette beszereztem a testapolot es a tusfurdot, mert tusfurdobol ugye sosem eleg. A Miracle oil volt meg, ami nagyon megragadta az erdeklodesem, de addig azt nem veszem meg, amig van olaj a hajamra.


A mandulas kezkremet nagyon szerettem, egeszen addig, amig nem lett egy lyuk a csomagolason, igy nem tudom tobbet a taskamban hordani. Igy nem volt kerdes, hogy amikor kezmosot kerestem, melyik illatot fogom valasztani. A paromnal nem volt kezmoso, ami elegge idegesitett, hogy mindig a tusfurdot kellett kivadasznom a zuhanybol, igy ezt a problemat is kipipaltuk.Alapvetoen csak ezert mentem, meg mert volt egy 5euros kuponom a szuletesnapomra, amit csak augusztusban lehet felhasznalni, es nemsokara hazamegyek, nem akartam veszni, de hat mindig az a szituacio, hogy sokkal tobb dolgot veszek, mint terveztem. Ez van, ha TBS-rol van szo....vegem van. :)


A kezkrem problemat mar felvazoltam, igy szuksegem volt egy ujra, eppen kapora jottek az uj nagyon handy darabok. A kasszanal a lany mondta, hogy minden masodik testapolo termekre 50% kedvezmeny van, persze ilyenkor ezt is ki kell hasznalni, tehat vettem meg egyet, a kokuszosat a teli napokra.



A drogeriaba is megerkeztek az ujdonsagok, mar elozo nap lattam oket kirakva, igy mar celtudatosan mentem, tudtam, mit akarok. Az uj lakkok kozul ezt a kettot mindenkeppen szerettem volna, es ugy voltam vele, elobb kiprobalom, mielott felvasarolom az egesz kollekciot. :)
Ezen kivul a Beautyfying Lip Smoother keltette fel az erdeklodesem, lesz rola teszt, ahogy a lakkokrol is.





Ti vettetek mar valamit az uj Catrice-TBS termekekbol? Kinek mire faj a foga es mi valt be, vagy nem?
Irjatok, kommenteljetek, nagyon jol esik, minden apro megjegyzes. :)

Flory

2 megjegyzés:

  1. A TBS tusfürdőit imádom, bár még csak a moringásat használtam... :D az újak közül az argán olajas termékcsalád nekem is mozgatja a fantáziámat. A Beautyfying-ra is fáj a fogam, de ahol kerestem még nem volt :( Te melyik Müllerben találtad?

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon szeretem a TBS tusikat, kivételesen ellenálltam a kísértésnek... :) A Catrice lakkok is nagyon tetszenek, remélem lesz róluk szó bővebben ^_^

    VálaszTörlés