2013. november 10., vasárnap

NAIL CLUB: Autumn Leaves

Sziasztok!

A blog élete mostanában eléggé inaktív, sok dolog összejött, munka, költözés, semmire sem volt időm sajnos. A mai alkalommal viszont sikerült elkészülnöm a Nail Club témával, így ma nem maradok ki. Témánk az őszi falevelek, ami igencsak aktuális, bármerre nézek, a fák már őszi színekben pompáznak, hullanak a levelek és folyton esik az eső. Alapvetően nem szeretem az őszt, csak a színeket, amik ilyenkor csodálatosak. Ezt próbáltam visszaadni a körmeimen is, méghozzá úgy, hogy különböző színeket pamacsoltam fel egy barnás alapra, majd egy vöröses csillámos lakkal összemostam őket. Remélem tetszeni fog. A téma főképét Ingrid készítette, s ez inspirált, amikor a manit készítettem. Remélem tetszeni fog!6 megjegyzés:

 1. Olyan galaxysos földes leveles lett! Nagyon szééép. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem a „faleveles galaxis” kifejezés ugrott be :-D

   Törlés
 2. Nekem egyből a galaxy jutott eszembe, mindenesetre gyönyörű :]

  VálaszTörlés
 3. jujj de jó :) galaxys levelek

  VálaszTörlés
 4. Igazatok van, mert teljesen a galaxy alapján készült. :) Szivaccsal nyomkodás és a végén egy összemosó csillámos szín. :)

  VálaszTörlés
 5. Beautiful nails! Just a perfect autumn leaves feeling. My own nails look pretty boring now... http://shoptravelfood.blogspot.hu/2013/11/supernatural-nail-colour.html

  VálaszTörlés