2013. augusztus 15., csütörtök

Elfogyott 2.

Sziasztok!

Sikerült felhalmoznom egy rakás üres flakont, nem kis idő alatt. Amikor már kifolytak a papírzacskóból is, amiben gyűjtöttem őket, rájöttem, hogy itt az ideje beszámolni róluk. A teljesség igénye nélkül, nézzük a nagy részét!

A sampon-sztori: 

Korpás a hajam, ezt talán már említettem párszor, pedig nem sok hajas poszt volt/van a blogon. Sokat szenvedek, hogy megtaláljam A SAMPONT, jelentem eddig még nem sikerült. Ideig óráig minden jó és szép, aztán huss, egy pillanat alatt megint minden kezdődik elölről. 
Amiket az utóbbi 1 évben próbáltam:
  • Yves Rocher csalános sampon: még a szilikonmentes korszakom maradéka, ebből több flakonnal is elhasználtam, már nem venném újra. 
  • Loréal Elseve korpásodás elleni samponok, többféle: a decemberi fodrásznál tett látogatásom alkalmával mondta az illetékes, hogy próbáljam ki a férfi változatot. Nagyon szeretem, bár ez sem tökéletes, nem is beszélve arról, hogy nem lehet itt kapni, csak a képen látható kék változatot, így amikor tudom otthonról beszerzem. Jelenleg még ez a legjobb, de most megint egy új fajtával próbálkozom, amit nem rég vettem. Lehet, hogy újraveszem. 
  • A The Body Shop gyömbéres samponját is egy flakon erejéig fogyasztottam, de az totális katasztrófa volt az én hajamnak, nem venném újra. (A flakont kidobtam.)


A tusfürdő-fanatizmusom:

Menthetetlen tusfürdő fanatikus vagyok, nem tagadom. Imádom az illataikat és általában indokolatlan mennyiséget halmozok fel, majd persze nagy nehezen elhasználom, mert már újat szeretnék venni. Hála istennek ugye ez egy gyorsan fogyó termék, így sűrűn cserélgethetem. 

  • Oriflame Nature kókuszos tusfürdő: tesómék hagyták itt, mikor látogatóban voltak, nem volt rossz, elhasználgattam, de mivel nem rendelek Oriflame-ből, nem fogom újra vásárolni. 
  • Nivea tusfürdők: a gyenge pontom, méghozzá szinte az összes. Az első számú kedvenc a vízililiomos és a citromos, de a powerfruit illatokat és a fehér flakonos fajtákat is nagyon szeretem. Rendszeresen újravásárolom. 
  • Yves Rocher: ők is nagy kedvenceim, az állandó darabokból most épp nem volt egy flakon sem, de a lótuszvirágos kapcsán már volt poszt és a grapefruitos is nagy kedvenc. A képen a karácsonyi kollekciós (azt hiszem citromos-vaníliás volt talán) darabot látjátok, ezt is nagyon szerettem. Mellette szintén egy limitált darab, ami krémes volt (az előző zselés állagú), nyári kollekciós és imádtam. Amúgy is odavagyok a gyümölcsös illatokért. 
  • Balea: számomra ez a tusfürdő ár-érték arányban a verhetetlen kategória, 250-300 Ft-ba kerül a DM üzletekben és fantasztikusak. Sajnos itt ezt sem tudom beszerezni, de fel szoktam tankolni otthon, most is 2 félét hoztam belőle. Mindig újravásárolom.


Szépségápolás vol.1:

  • Vichy Idéalia arckrém száraz bőrre: a legkedvencebb arckrémem amit valaha használtam. Imádom az illatát, az állagát, rendkívül jól hidratálja az általában iszonyatosan száraz arcbőröm, szóval nekem ő a tökéletes arckrém. Negatívuma az ára, ami 6000 Ft körül mozog, itt meg még talán több is, de megéri rá beruházni. Most egy másik krémem van, mert kifogtam egy jó kis akciót a reptéren még tavasszal, de vissza fogok térni ehhez. 
  • Körömlakk lemosók: keresem ebből is a legjobbat, nehéz megtalálni. A 3 közül az YR a kedvenc, az Essence BTGN-t soha nem fogom újra leemelni a polcról, az illatos Essence meg olyan elmegy kategória. 
  • The Body Shop Spiced Vanilla Kézkrém: tavaly előtti karácsonyi kollekciós illat, nagyon szerettem, sajnáltam, hogy elfogyott, egészen addig, amíg nem találtam valami jobbat, természetesen azt is kivonták a forgalomból.


Szépségápolás vol.2:

  • Sunfleur kímélő sminklemosó arctej: jó kis termék, szerettem, mert hidratálta a bőröm és finom illata is volt, de mivel ennek is nehézkes a beszerzése számomra, így elmaradozott a vásárlása. Szemsmink lemosására elkezdtem használni kifejezetten arra való terméket, mellé lemosó kendőket, így lassan kiépült a rutinomból.
  • Bebe sminklemosó kendő: ez is egyszeri vásárlás volt (szintén nem lehet itt kapni, meglepődtetek? :) ), elégedett voltam vele, a funkcióját ellátta, nem lettem rá allergiás, ami plusz pont. Újravenném.
  • Nivea sminklemosó kendő: kidobtam a csomagolást, de ugyanazt tudom elmondani, mint a Bebe kendőiről. Újravenném.
  • YR kétfázisú sminklemosó: róla is volt már poszt, alapvetően elégedett voltam vele, de szeretek én is kísérletezgetni és másikat vettem 2 flakon elfogyasztása után, amit úgy néz ki egy leheletnyivel jobban szeretek ennél. Talán újravenném. 
  • Essence I love stage szemhéjalapozó: agyon hype-olt termék, szerintem a blogger szférában mindenkinek volt legalább egy, ha nem több ilyen. Én is kivégeztem egyet, nagyon szerettem, de valamiért nem volt az, hogy rohanjak másikat venni, amikor elfogyott. Főleg, hogy van másik, az Artdeco alapozója, amit előbb elfogyasztanék, mielőtt másik vásárlására adom a fejem. 
  • Loréal Lash Architect szempillaspirál: régen ez volt a kedvenc spirálom, iszonyat sokáig kihúztam vele és imádtam. De ez is a kísérletezés tipikus esete, ha nem lenne más ezerféle a piacon amit ki szeretnék próbálni, akkor újravenném. 
  • Avon Supershock MAX szempillaspirál: detto az a sztori, mint a Loréal-nál. Imádtam, majd újra is veszem, valamikor, amikor épp nem fogok tudni dönteni a piaci kínálatból mit vegyek meg és egy jól beváltra van szükségem.


Most, ahogy elnézem, az Essence BTGN körömlakklemosón kívül, nem nagyon van olyan dolog, amit nagyon lehúztam volna és higgyétek el, ez nem azért van, mert mindent meg akarok veletek vetetni, egyszerűen így jött ki a lépés. :) 

Használtok ezek közül valamit? Miket fogyasztottatok el mostanában?

6 megjegyzés:

  1. Azt megkérdezhetem hogy a BTGN körömlakk lemosó miért nem vált be ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira szárított, hogy a világ összes kézkréme sem elég utána. :(

      Törlés
  2. Tusfürdő-fanatikus vagyok én is!!! És már NAGYON szeretnék lecsapni egy-két YR-termékre. El kell jutnom egy boltjukba...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szerencsére itt szinte mindig akciósan vásárolok, mert mindig küldenek kupont a postán, és sok dologra sajnálom is a teljes árat. Nem beszélve arról, hogy különbség van az országok közötti árakban, a csalános sampon pl. otthon 890.- szokott lenni, itt 6€. :(

      Törlés
  3. Az igen, mennyi tusfürdő!:) Én is többet használok egyszerre, de ennyi sosem gyűlt össze. Sőt...sosem fog összegyűlni.
    A Nivea-s citromfüves nekem is kedvenc, ideje lenne újravásárolni. Az Yves Rocher tusikból sajnos eddig csak kettőhöz volt szerencsém.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem sokszor használok többet egyszerre, ha igen, akkor is max 2 félét, ez jó sok idő termése egyébként, kb. fél év. :)

      Törlés