2013. július 14., vasárnap

Astor és Rimmel újdonságok a retro stílus jegyében

Sziasztok Szépségek!

Megosztanék Veletek egy pár nyári újdonságot az Astor és Rimmel háza tájáról. Elöljáróban annyit, hogy nekem az összes dolog felkeltette a figyelmem.

A retro stílus a sminktrendekben is megjelenik, kihangsúlyozzuk a szemeket, vastag tusvonalat húzunk, hatalmas pillákat varázsolunk. Ezt az Astor és a Rimmel újdonságaival könnyedén megtehetjük. 

Rimmel Scandaleyes Retro Glam Szempilaspirál

Fess magadnak hatalmas, dús, végtelenül ívelt pillákat, tedd igazán nyitottá tekinteted! Emeld ki pilláid szépséges ívét a különleges homokóra formájú kefével, amely felfelé és kifelé emeli a szempillákat, így azok olyan nagynak és dúsnak tűnnek, hogy szinte történelmet írnak.
Botrányosan trendi, baby!
Javasolt fogyasztói ár:     1999.-Ft
Bevezetés dátuma: 2013 július vége


Rimmel Scandaleyes Retro Glam Szemhéjtus

Ha még tovább akarod fokozni a 60-as évek drámai hatását, válaszd a Rimmel ScandalEyes Thick & Thin szemhéjtust, melynek különleges, filces hegye kétféle képpen használható: tökéletes eszköz a hibátlan vékony, vagy ha úgy akarod, vastag vonal húzására. A festék pillanatok alatt megszárad és olyan megbízható, hogy akár 24 órán keresztül is tartja formáját, nem kopik, nem fakul.

Javasolt fogyasztói ár:     1799.-Ft


Georgia May Jagger - a kampány arca


Astor Big & Beautiful LovelyDoll Szempillaspirál

Telt, tökéletesen szétválasztott, legyezőszerűen szétterülő pillák, akár egy játékbabának. Mi a titok nyitja?
·         Egyedülállóan krémes textúra, mely bővelkedik a kollagénben és növényi viaszokban, így napról napra ápolja és erősíti a pillákat

·         A különleges, innovatív LovelyDoll kefe egyenes része dúsítja a szálakat, gömbölyű része megemeli, íveli, formázza a szempillát, így lesz tökéletes a hatalmas szemű játékbaba hatás.



A babaszemek titka a tökéletesen szétválasztott, érzékien hosszú szempillákban rejlik. Az Astor Big & Beautiful LovelyDoll spiral segítségével mesésen dús, ellenállhatatlanul szexi, elképesztően hosszú pillákat varázsolhat magának, melyek úgy keretezik szemét, ahogy azt a játékbabákon látni. Hogyan lehetséges ez? A megfejtés kulcsa az új formula és a különleges alakú kefe. Az egyedülállóan krémes formula kollagénben és növényi viaszokban bővelkedik, így napról napra gondoskodik a pillák ápolásáról és erősítéséről. Az innovatív, különleges “LovelyDoll” kefeforma egyenes része szinte felturbózza a pillákat, amiket aztán a kefe gömbölyded része megemel, ível, szinte szoborszerűen megformáz, így tökéletes a lencsibaba hatás! Egyetlen pilla sem marad festetlenül, az okos kefe eléri még a legkisebbet is a szemek sarkában, vagy az alsó pillasorban, garantált a maximális csáberő! Ilyen egyszerűen lehet tágranyílt, rafináltan ártatlan “babaszem” sminkje!


Javasolt fogyasztói ár:     2699.-Ft
Bevezetés dátuma: 2013 július
Astor Sof Sensation Lip Colour Butter


Intenzív szín. Hihetetlenül kellemes érzés. Ragyogó fény. Szeretné mindezt megadni ajkainak? Nem gond! Az Astor bemutatja az új Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzst. A  rúzs intenzív színe és tartóssága, a balzsam hidratálása és az ajakfény ragyogása ötvöződik egyetlen termékben, ráadásul a legkényeztetőbb formában. El fog olvadni tőle! 
Árnyalatok:                             NUDE             Loved Up 002

                                                                       Hug Me 008
                                               PINK               Delicate Lilac 007
                                                                       Burnt Rose 009
                                                                       Guilty Pleasure 012
                                               VÖRÖS          Pretty Poppy 005
                                                                       Cheeky Cherry 015
                                               BARNA           Amazon Chic 014


Javasolt fogyasztói ár:     2699.-Ft
Bevezetés dátuma: 2013 július




Mit szóltok az új termékekhez? Melyik keltette fel az érdeklődéseteket? 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése