2013. június 19., szerda

NOTD: MAC - Mean & Green

Sziasztok!

A mai posztban egy vendégkörömlakk lesz a középpontban, Orsi barátnőm bocsátotta rendelkezésemre a sellős MAC körömlakkját. Csodaszép mikrocsillámos színváltós körömlakk, és még MAC is, gondoltam rossz nem lehet.  Az árnyalat neve egyébként Mean & Green, de nekem elsőre pont nem a zöldessége tűnt fel, csak mikor már felkentem. Viszont akkor már nem tetszett annyira, mint az üvegben. 
Másik negatívuma a tartóssága, alap és fedőlakk nélkül 1 napot sem (!!!!) bír ki, ami egy 16$-os körömlakknál azért elvárt lenne. Lehet, hogy a textúra miatt, nem tudom, de én amennyire oda voltam érte, amikor megláttam, annyira nem vagyok elégedett, tehát továbbra sem fenyeget a veszély, hogy telepakolom a fiókom MAC lakkokkal. Persze vannak biztosan szuper lakkok is, a krémes finishek nagyon tetszenek, de evvel a lakkal hangsúlyoznám NEKEM vannak problémáim. 

Ismeritek ezt a lakkot? Nektek hogyan szuperált? És a többi MAC lakk?








8 megjegyzés:


  1. Sokat gondolkodtam ezen a színen, h megvegyem-e, ugyanúgy voltam vele mint Te, üvegben szép, de a körmeimen már nem tetszett a színe:)
    Eddig 5-6 Mac lakkok lehetett, 2 napot bírtak ki és a tavaly 3200 Ft-os árhoz képest sokat drágultak, most itthon 3900 Ft. A krémes finisű lakkjai borzalmas minőségűek, de egyik sem kiemelkedő minőség szempontjából, inkább, nagy ritkán egy-egy különleges szín.
    Maradok a Zoya márkánál mind kedvenc körömlakk márka :D

    VálaszTörlés
  2. engem sem győzött meg.. :(

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színe van az üvegben, de ha ennyire nem vált be akkor hiába...Én még nem próbáltam Mac lakkor sajna.

    http://glitterfingersss.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. hú ez szép :)Kár hogy nem tartós ahogy írtad...

    VálaszTörlés