2013. június 13., csütörtök

NOTD: Essence Floral Grunge Limited Edition

Sziasztok!

Az Essence Floral Grunge trendkiadás otthon nem volt kapható és először én sem voltam odáig tőle, de végül a limitált szócska mindig levesz a lábamról. Még egy harmadik lakk is a kezemben volt, de a finishtől félvén visszatettem és jól is tettem. Nem szerettem volna. Viszont, a korall annál inkább hozzám nőtt és a lilával is jó barátság alakult ki. 

Tetszik egyébként, hogy minden lakknak más finisht adtak, nagyjából ez volt csak érdekes az egész kollekcióban. Najó, meg persze a pirosító. (De az mánia, abból mindegyik tetszik.) :) 




A fényes, azaz shine finisht a korallos-barackos szín kapta, ami az egyik kedvencem. Eleinte azt gondoltam, pontosan a tavalyi Cherry Blossom árnyalat, de ez egy kicsit világosabb, a másik pedig picit narancsosabb. Sokan szidják az új Essence lakkok minőségét, erről én nem tudok véleményt mondani, mert még egyet sem vettem, de azt kell mondjam, a trendkiadások lakkjainak minősége szerintem javuló tendenciát mutat. Semmi bajom se az állagával, de az ecsettel, de a száradási idővel és nekem nem is pattognak le 1 nap után.
Ami a fényességét illeti, Ti is láthatjátok a képen, hogy brutálisan csillog, pedig nincs rajta fedőlakk. Nagyon tetszik.





  
A lila szín kapta a matt finisht. Egyetlen matt körömlakkom van, egy neon rózsaszín, amit annyira nem szeretek és matt fedőlakkom például nincs is, szóval eléggé kíváncsi voltam erre a lakkra. 

Annyira különleges lett szerintem ezektől a napsütésben ragyogó kis aprócska csillámoktól. A finisht én inkább olyan félmattnak mondanám, nem a fényes kicsit sem, ne azt gondoljátok, csak nem annyira matt szerintem, mint például egy fedőlakk, de lehet, hogy ez is a csillámoknak köszönhető. 

Nálam mindkét lakk nagyon nyerő, a korall hatalmas nyári kedvenc lesz (hűűűdesokvanmár), mivel a tartósságukra sincs panaszom. 3-4 napot simán kibírtak, pedig az én körmeimen még a legjobb lakkok is elég gyorsan kopnak. 
 






Hogy tetszenek a lakkok? Mi a kedvenc nyári színetek? Matt lakkokkal milyen kapcsolatban álltok?

20 megjegyzés:

  1. A barackosnak kellemes a színe és valóban brutálisan csillog :O :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akarom mondani, brutálisan fényes fedőlakk nélkül is :$ :)

      Törlés
  2. juj a lila mennyire szép :)) egyébként a limitált lakkok mindig jók szerintem, csak az állandó kínálat silány, de az sajnos nagyon, pedig nagyon szerettem az essence lakkjait...nálam nyáron a piros, pink meg a korall váltakozik, vagy most beleszerettem a lovely sárga baltic sand lakkjába pedig amúgy ruhában nem áll jól nekem :D ...egyszer volt matt fedőlakkom, de miután elfogyott nem igazán láttam máshol ilyet, az essencenél már nem kapható, pedig néha jól jönne

    VálaszTörlés
  3. uhh nekem kell a barack színű, annyira szép!!

    VálaszTörlés
  4. Szépek nagyon, de csak másokon nézegetem az új trendkiadasokat mert nekem csalódást okozott több ízben az Essence - fel nap tartossag :(

    VálaszTörlés
  5. Nekem a barackos tetszik nagyon. :) a lila is jól néz ki amúgy, de mégis a másik :D
    A matt finisht egyébként kedvelem, csak elég ritkán használom.

    VálaszTörlés
  6. A lila egyszerűen isteni:O

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
  7. Az a barackos nagyon szép!

    VálaszTörlés

  8. Mindkét szín nagyon szép :)
    A kedvenc a barack :D
    Matt lakkom nem sok lehet, China Glaze mattosító fedőlakkom van, nem sokat használtam, apró szemcsés glitteres lakkra kenve a LS-hoz hasonló a finis.

    VálaszTörlés
  9. szépek, a barackos jobban tetszik :)

    VálaszTörlés
  10. Díjat kaptál tőlem! :)

    http://fiatalosblog.blogspot.hu/2013/06/dijat-kaptam.html

    Szép estét :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon kis cuki mind a kettő. =) Én a liláért és a rózsaszínért vagyok oda, de nem csak nyáron, egész évben. :D

    VálaszTörlés
  12. A kiadás pirosítóját imádom!!! vagyis imádnám ha lehetne itthon is kapni... így sajnos csak messziről csodálom :(

    VálaszTörlés