2013. június 9., vasárnap

Nail Club Games

Sziasztok!

Kezdeném a Nail Club News rovattal. Tudom, még csak nem olyan régóta van ez a felállás, amit egyébkétn imádunk mindannyian, de máris életben lép némi változás. Akik követitek Verust, bizonyára láttátok, hogy új blogba kezdett és a Lakkfan most egy kicsit háttérbe szorul. Ennek értelmében a Nail Club is és úgy döntött, ezt a projektet nem folytatja tovább. Köszönjük Verus az eddigi munkádat és reméljük egy-egy különleges poszt keretein belül újra láthatunk.
Másik versenyzőnk Réka, aki ezen a nyáron is Amerikában lesz, így ez idő alatt nem fogja erősíteni a csapatot, de szeptembertől újra. Várunk vissza!
Ezek miatt úgy döntöttünk, valaki újat mindenképpen szeretnénk, ezt nem is tartott sokáig lezongorázni, így már megvan az új tagunk, aki a következő alkalomtól fog velünk alkotni, egyelőre nem árulom el, kicsoda, lehet tippelgetni. :) 


Ezen a héten egy nagyon széles körűen értelmezhető témát hoztunk a Nail Club keretein belül és ez megerősítést nyert akkor is, amikor a közös képet kerestük. Játékok...a számítógépestől kezdve a kártyajátékokon és a körjátékokon át a társasjátékokig minden belefér. Éppen ezért vagyok már iszonyatosan kíváncsi, hogy ki mivel fog előállni. Nekem két ötletem is volt, de végül a másodikra már nem jutott időm, pedig az jobban meghatározta a gyerekkoromat, csak nem volt tökéletesen kiforrva a megvalósítás képe a fejemben, így avval kezdtem, ami egyértelműbb volt és ez nem más, mint a PacMan. (A másik a Játék Határok Nélkül lett volna.) Szerintem kb. olyan, mint a Tetris, mindenki tuti, hogy játszott vele kiskorában. :)
Biztos vagyok benne, hogy a többiek szokás szerint szuper dolgokkal fognak előállni, nézzetek be mindenkihez!

13 megjegyzés:

 1. Én köszöntem a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 2. Jó lett :) A játék határok nélkül én is szerettem játszani =)

  VálaszTörlés
 3. Hát ez valami fantasztikus :D nagyon tetszik a kivitelezés, szép lett :)

  VálaszTörlés
 4. Na tessék! Mire idejutottam, pont leírtam másnál, hogy nekem tuti pacman lenne a nyerő! Nagyon tetszik! <3

  VálaszTörlés


 5. Nagyon jó lett ez is, sokat játszottam ezt a játékot, igaz nem gyerekként :)

  VálaszTörlés
 6. Pacman yeah! :) All-time favourite :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szupi lett!
  Pont tegnap gondoltam, hogy mit lehetne egy "technológia" témára alkotni, és PacMan jutott eszembe. Na én tuti valami egyszerűbbet fogok készíteni. =)

  VálaszTörlés
 8. Hát ez valami hiperjó lett!!!

  VálaszTörlés
 9. Van türelmed hallod, de nagyon jó lett :]

  VálaszTörlés