2013. május 14., kedd

NOTD: OPI Suzy's Hungary Again

Sziasztok!

Angliában nem volt alkalmam semmit sem vásárolni, így hazafelé a kompon költöttem el a kis zsebpénzem egy részét. Már odafelé úton láttam, hogy olyan shop van rajta, mint a reptereken, persze sokkal kisebb, de tele parfümökkel és kozmetikumokkal. Természetesen rögtön kiszúrtam az OPI állványt, de csak hazafelé néztem meg közelebbről. Nagyjából biztos voltam benne, hogy az Euro Centrale kollekcióból fogok egyet választani, ebből 3 lakk van a kívánságlistámon: Polka.com, You're Such a Budapest és a Suzy's Hungary Again. Mivel Polka.com nem volt, Suzy-t próbáltam meg levadászni, de azt sem találtam. :( Viszont észrevettem, hogy eléggé össze voltak keverve a lakkok az állvány két oldalán, így randomra megnéztem a másik oldalon is a hasonló árnyalatokat és lám, ott volt. Egyetlen pillanatra elgondolkodtam, hogy az Oz kollekció LS lakkját hozom el, de mégsem. Hivatalosan Nicole by OPI lakkoknak is kellett volna lenniük, de alig volt 1-2 darab, azok pedig nem tetszettek. Így lett hát enyém Suzy. 


A csomagolása a megszokott OPI, semmiben nem különbözik a töbitől, 15 ml lakkot tartalmaz (rengeteg!) és hát nem tudok mit mondani, mint hogy gyönyörűűűű! :) Az állaga nagyon kellemes krémes, bár kicsit kevésbé, mint a rózsaszín lakkom. 2 rétegben tökéletes és iszonyatosan fényes.



A színnel magával volt elsőre egy kis problémám, mert valamiért én eddig korallosnak gondoltam és közel sem az, sokkal inkább rózsaszínes, ami az első felkenésnél egy kicsit "rosszul érintett", de aztán megbarátkoztunk és azóta töretlen a szerelem. Félek, nyáron rengeteget lesz ez a körmeimen. :)


Íme élesben: 




Melyik a kedvenc lakkotok az Euro Centrale kollekcióból? A héten jön még egy poszt róla, kicsit feldobtam ugyanis. :)

10 megjegyzés:

  1. nekem is megvan ez.legszebb szin <3

    VálaszTörlés
  2. Annyira jól néz ez is ki! Én gondolkodás nélkül a Polka.com-ot vettem le a polcról, amint megláttam, ráugrottam, de erre is fáj a fogam! :) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha lett volna, elhiheted, hogy én sem gondolkodom!

      Törlés
  3. nagyon szép, én is szeretem!

    VálaszTörlés
  4. Tényleg nagyon szép, jó választás volt :]

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörűséges, nálam még várat magára ez a szín hogy felkenjem, mert ma este a Can't find my Czechbook került fel a körmeimre :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  6. Jaj, nekem ő még mindig a kívánságlistámon van, de dolgozom az ügyön. Nagyon szép. *_*

    VálaszTörlés