2013. május 9., csütörtök

Körömlakk újdonságok: Astor, Rimmel, Miss Sporty

Sziasztok Szépségek!

Ezen a szép napsütéses napon (nem tudom otthon milyen az idő, de itt szép) néhány újdonságról szeretnék beszámolni Nektek, ami a körömlakkos részleget illeti. Mostanában a saját blogom is már inkább körmösnek érzem, mint beautynak, így muszáj megosztanom Veletek ezeket. 

Astor, Rimmel és Miss Sporty újdonságokról lesz szó. 

ASTOR:


LYCRA®* tartalmú Perfect Stay Gel Shine

Az ASTOR új lakkjai nagyon sokat ígérnek: tökéletes fedést és ragyogást 10 napon át, zselés kinézetet, és mindez még nem elég, mert nem igényelnek alap- és fedőlakkot, valamint az új Superior Salon ecset segítségével akár egyetlen húzással is befedhetjük körmeinket. Lenyűgöző nem? :) E-vitamint tartalmaz, ami ápolja körmeinket. 18 árnyalatban már megvásárolható a drogériákban.
Javasolt fogyasztói ár: 1479.-






RIMMEL:

Salon Pro

Az Astorhoz hasonlóan a Rimmel is zselés hatású Lycra tartalmú körömlakkokkal állt elő. Szintén 18 árnyalatban vásárolható meg és ebből 9-et Kate Moss tervezett és nevezett el, melyet London zenei élete inspirált. A lakkokról ugyanaz mondható el, mint az Astor esetében, 3in1 formula, tartós és fényes finish, széles ecset. Aki szereti a Rimmel lakkokat, szerintem mindenképpen próbálja ki. 
Javasolt fogyasztói ár: 1179.-




MISS SPORTY:

Lasting Colour

Olcsóbb kategóriából is választhatunk 10 napos tartósságot ígérő, zselés hatású lakkokat, méghozzá a Miss Sporty jóvoltából. 20 árnyalatban a nude színektől a szürkéken át a liláig és pirosig mindenki kedvére válogathat. Szerintem nagyon népszerűek lesznek, kedvező áruk miatt és a Miss Sporty lakkjai szerintem kategóriájukban nagyon jó minőségűek.
Javasolt fogyasztói ár: 529.-



Mit gondoltok az újdonságokról? Esetleg vettetek már valamelyik márkából?

1 megjegyzés: