2013. április 25., csütörtök

REVIEW: Sally Hansen Nail Polishes

Sziasztok Szépségek!

Kicsit később ugyan, mint a többiek, de én is meghoztam a Sally Hansen lakkokról a kis posztomat. Bevallom, kétes érzéseim voltak velük kapcsolatban, mert ugyan nagyon vártam, hogy megkapjam őket, de a többiek posztjai és a sok negatívum amit olvastam, eléggé belém állította a parát is, hogy lesznek majd drága, ámde használhatatlan lakkjaim.
Múlt szombaton mikor otthon voltam, kézbe vehettem végre őket és bár már nem volt meglepetés miket kapok, nagyon örültem nekik.

Két színt kaptam, ugyanazt a kettő, mint a többiek is, ez nem lesz meglepetés. Elsőnek hoztam egy képet, amin az újdonságok vannak, de közülük csak a SH lakkokról lesz ma szó.


Nézzük is őket! A csomagolásuk szerintem nagyon igényes, nehéz, vastag üvegben vannak, ami hatalmas, mivel majdnem 15 ml lakkot tartalmaz, ergo sosem fog elfogyni. A fényes kupak is nagyon tetszik és a gumi borítás lényegesen megkönnyíti a lakkozást, jól megtámasztja az ujjaimat. Ezen kívül semmi extra, én kicsit cicomásabban írnám rá a nevét, de ezt már csak az oroszlán személyiségem diktálja. :) Legalább így jó nagy felületen látszik a lakk színe.


 Szinte mindenkinek baja volt az ecsettel, hát nekem NEM! :) De tényleg. A Catricnek van hasonló ilyen, lapos, széles fejű és összevissza vágott ecsete, ami sokaknak bosszúságot okozott, de nekem még sosem volt ilyen könnyű a lakkozás. Szépen ráfekszik a körmömre, szétterül és szinte egy húzással beteríti az egész körmöt. Másodpercek alatt kész is a lakkozás. 


Avval sem volt bajom, hogy eleinte csíkos, mert mire a második réteget felvittem, szépen egyenletesen szétterült és voilá...nincsenek csíkok. Az, hogy milyen szép fényesre szárad és olyan is marad, az már csak hab volt a tortán. A száradási idejét átlagosnak mondanám, de elég krémesek és sűrűek, így nem árt odafigyelni az első 1-2 órában, hogy ne érje semmi baj.


Összességében én meg vagyok elégedve ezekkel a lakkokkal, örülök, hogy nekem bejöttek és ha lesz rá lehetőségem, fogok még vásárolni is belőlük. Az ára nem a legbarátibb, nálam ez már a drága lakk kategóriába tartozik a maga 2-3 ezer forintos árával, de nem tartom kizártnak, hogy bővülni fog a kollekció.

Most pedig nézzük a swatchokat! (A poszt végén van még egy kis meglepi!)







Éééééés, íme az első körömnyomda próbálkozásom. Najó, nem az első, de az első olyan, ami egyáltalán rajta maradt a körmömön. Tudom, olyan, mintha valami ovis pingált volna rá pár plecsnit, de majd gyakorolok sokat. :) 

Ti hogy álltok a Sally Hansen márkával? Vásároltatok már? Ha igen, mit? 

7 megjegyzés:

  1. Rózsaszínű tetszik
    Kár hogy nekem nem küldtek tesztelnivalot:-D

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon megkedveltem ezt a márkát, semmi bajom vele. :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem volt velük problémám, nem ment egyszerűen a lakkozás az ecsetekkel, szóval én a problémás ügyfélkörbe tartozom :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűek, és Neked nagyon jól is állnak ezek az árnyalatok :-)

    VálaszTörlés
  5. Én 3 db-ot kaptam, más színeket, de nekem se volt bajom egyik ecsetével sem. :)

    VálaszTörlés