2013. április 19., péntek

PREVIEW: Manhattan Pastell Pretties nail polishes

Sziasztok!

Lollynál láttam nem olyan régen egy preview posztot a Manhattan Pastell Pretties kollekciójáról és nem hagyhatom szó nélkül a körömlakkokat. A szemceruzák is gyönyörűek, na de a lakkok, az összes MUST HAVE. Ennek kapcsán említeném meg, hogy a DM oldaláról lehetőségetek van letölteni egy 25% kedvezményre jogosító kupont, amellyel egyszerre több dekorkozmetikai terméket is megvásárolhattok (kivéve Essence), sőt az akciós termékekre is vonatkozik, a kedvezmény a kasszánál a végösszegből kerül levonásra. 

A kupont az alábbi linken bárki letöltheti, nem szükséges Active Beauty tagnak lenni: 


És persze a poszt fő témája, a lakkok. Imádom az összeset egytől egyig, nem tudnék egyet választani, mert így egyben szépek. :) (Ennek szokott az lenni a vége, hogy egyet sem veszek, ha mind a négyet nem vehetem meg.)

Nektek hogy tetszenek?


6 megjegyzés:

  1. Ezeket én is láttam és ezeket én is akarom!!! De én is igy szoktam járni, azt hittem, csak én csinálom ezt:D Hogy képről kell mindegyik, és ha nem jöhet velem az összes, akkor egyik se kell:D Mondjuk a zöldet kihagyom, az tuti. Próbálom megkedvelni a zöldet, mert pl képről ez a lakk is tetszik, de saját körmeimen nem vagyok képes elviselni. És már nem 1 zöld lakk csücsül a fiókban, mert üvegben jó, margarétán jajdeszép, körmömön meg jajjne:(

    VálaszTörlés
  2. Valóban szépek, nekem is nagyon tetszenek! :)

    VálaszTörlés
  3. Tényleg nagyon szép színűek ezek a lakkok.:)
    Sajnos a kupon csak 17.-ig volt érvényes,ezért jó ha van Active Beauty kártyája is az embernek:)
    Nekem van.;)

    VálaszTörlés
  4. tényleg mindnek nálam a helye :D

    VálaszTörlés