2013. március 26., kedd

REVIEW: Guerlain KissKiss Gloss 841 & 845

Sziasztok Szépségek!

Nem sok high-end márkás termék szerepelt eddig a blogon és ezután sem sok fog egyelőre, de ma egy olyan márkától hoztam egy bejegyzést, melyről azt hittem nem mostanában fogom kipróbálni. Hála a Müller outletnek és Orsi barátnőm kedves anyukájának, nekünk is csurrant-cseppent valami, annak ellenére, hogy igen távol élünk jelenleg Budapesttől.

A mai poszt főszereplője két szájfény a Guerlain Kiss Kiss vonalából. Az eredeti elképzelésem egy barbirózsaszín rúzs volt, magamtól nem biztos, hogy ilyen barnás árnyalatokat választottam volna, de ettől függetlenül nagyon örültem neki és igazán megkedveltem. Nézzük is meg őket közelebbről!


Ami a csomagolást illeti, fekete papír dobozban érkeztek, arany és fekete felirattal. Nem rossz, de valahogy én ennél giccsesebb csomagolást is el tudnék képzelni nekik. :) Nem tehetek róla, imádom a csillogást, és ha én lennék a felelős ezért, nem így néznének ki. :) A doboz alján található az árnyalat neve és száma.



Ha kicsit beljebb megyünk, na ott már valami olyan van, ami a szememnek is kedvére való volt. :) Imádom az arany tetőt és a feliratot benne, teljesen megvettek vele. Gyönyörű, nincs rá más szó.


A szépségnek mondjuk ára van, gyűjti az ujjlenyomatot, de azt hiszem evvel együtt tudok élni.


Két barnás, nude árnyalatot kaptunk: 841 Beige Secret (világosabb) és 845 Beige Caprice (sötétebb).
Ami a textúrát illeti, egyáltalán nem ragadós, kellemes viselet, kicsit krémesnek mondanám. Mindkettőben vannak apró csillámok, a sötétebb árnyalatban több, de felkenve egyáltalán nem feltűnő. (A swatch-os képeken látszik a különbség). És itt jön a Guerlain a képbe, az érzést, amikor viselem, össze sem tudom hasonlítani a többi szájfényével, amivel rendelkezem és ezt nem csak azért mondom, mert húú, ez Guerlain, hanem mert tényleg így van.


Az ecsetével nagyon kényelmesen, precízen és szépen lehet dolgozni, egyik szájfényemnek sincs ilyen ecsete, így ez számomra újdonság volt, de semmiképpen sem negatívum, nagyon megkedveltem.
A tartósságával azonban már akadtak problémáim, evést-ivást nem nagyon bírja. Mondjuk nekem minden eltűnik elég gyorsan a számról, ha semmit nem csinálok akkor is.
Ha összevetem a tartósságát az árával, számomra még mindig a csillagos eget veri és teljes áron magamtól szerintem soha nem venném meg. Itt közel 30€-ba kerül, gondolom otthon sem sokkal olcsóbb, mint 7-8 ezer forint, ami szerintem iszonyatos sok pénz egy szájfényért. 
A tavaszi kollekció korall színe nagyon tetszik, de annyira nem, hogy ennyi pénzt adjak érte.


Összességében, nagyon tetszik, meg vagyok vele elégedve, nagyon örülök, hogy kipróbálhattam, sőt mi több, gazdája lehetek az egyiknek, de egyelőre a Guerlain számomra még egy ideig ott marad, ahol van, a boltok polcain.


Végezetül pedig még egy pár kép a két szépségről.
Hogy tetszenek? Van Guerlain terméketek? Lecsaptatok valamire a Müller outletben?





841 - Beige secret

845 - Beige Caprice

5 megjegyzés:

  1. a szàdon hasznàlva lesz kèp?kivàncsi lennèk

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó, hogy mondod, már csináltam képeket, mindjárt beteszem a poszt végére. :)

      Törlés
  2. bevallom,engem elsőre egyáltalán nem fogtak meg ezek a barnás árnyalatok,de rajtad nagyon jól állnak! :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon szepek!!!!
    http://ladybirdcastle.blogspot.ro/

    VálaszTörlés
  4. tényleg nagyon szépek.nagyon jól áll mind a kettő.imádom az ilyen árnyalatokat :)

    VálaszTörlés