2013. március 8., péntek

NOTD - OPI - Oz, The Great and Powerful Swatches

Sziasztok Szépségek!

Először is Boldog Nőnapot mindenkinek! Remélem mindenkinek akadt valami apró élménye a mai napon. :) Nekem jól indult, ugyanis a postán kezdtem, és mindjárt meg is mutatom, mi érkezett meg.
 
 eBayről rendeltem újfent és nagyon meg vagyok elégedve, ugyanis február 25-én rendeltünk és már tegnap megérkezett, csak nem voltam itthon és értesítőt hagyott a postás. Ami azt jelenti, hogy 10 nap alatt érkeztek meg Amerikából az alábbi szépségek. Nem másról van szó, mint az OPI Oz, The Great and Powerful tavaszik kollekciójának két fedőlakkjáról. 

Ilyen kis dobozkában érkeztek, ezen belül még papírzacskóba és bubis csomagolásban voltak egyesével, hogy még véletlen se történjen velük semmi útközben.



A kollekcióból a Lights of Emerald City (bal oldalon) és a When Monkeys Fly (jobb oldalon) fedőlakkokat rendeltem, valamint barátnőm betársult és neki a Mariah Carey Liquid Sand lakkok közül rendeltük meg a The Impossible árnyalatot. (Megengedte, hogy kipróbáljam, de azt másik posztban mutatom meg.)



 
 
Lights of Emerald City:
Pehelytenger és benne fehér négyszögek. A kollekcióban világos, nude és rózsaszín árnyalatok kaptak helyet, bár szerintem a pelyhes lakkok jobban mutatnak sötét lakkokon. Kipróbálom majd azon is, de most a Minnie rózsaszínre kentem fel első körben, majd pedig egy nude alapra. 

Olyan, mint amilyennek elképzeltem, és ahogy a képeken láttam. Sajnos elég sűrű zselés állagban fekszenek a kis csillogó darabok, így nehezen, viszont nehéz vékonyan kenni úgy, hogy sok kerüljön a körmünkre. Másik hátránya, hogy a tetején vannak a pelyhek, az alján a fehér négyszögek, amiket halászni kell, de azt hiszem túlélem. :)





When Monkeys Fly? 

Ez az arany glitteráradat az első percben megfogott, és a szerelem nem múlt el akkor sem, mikor megérkezett.Egészen apró és picit nagyobb ezüst glitterek között hatalmas arany hatszögek fürdenek. Csodálatos. :) Nem tudom mást mondani.
 
 






Hogy tetszenek? Terveztek valamit rendeli a kollekcióból?

18 megjegyzés:

  1. Annyira szép ez a két topper! :) Ezekkel én is szemezgetek még, majd meglátjuk mi lesz! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a When Monkeys Fly? -hez van hasonló lakkom, igaz, abban a kis glitterek nem színesek, igaz, nem is Opi, hanem 300 ft-os lakkocska, de nagyon szeretem. Mondjuk nekem ez a nagy glitter bármilyen lakkban nagyon bejön:).

    VálaszTörlés

  3. De jókat választottál! :)
    Nekem is ez a kettő tetszik a legjobban a 7 darabból, de szerintem megveszem majd a mini szettet is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is erősen gondolkodom rajta, de vannak még más darabok is a kívánságlistán, amik elsőbbséget élveznek. Még a Which is Witch? fog szerintem jönni ebből a kollekcióból.

      Törlés
  4. Ohhho.de jokat vettel:-D
    az emeraldot megrendeltem en is.
    A masik ami tetszik which is whitch <3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azóta már megbántam én is, hogy azt nem rendeltem meg.

      Törlés
  5. A Lights of Emerald City egy hajszállal jobban bejön. De csak a Te körmödön, magamon nem tetszene, az tuti, amilyen miniatűr körmeim vannak, azon nem mutatnak olyan jól az ilyen nagyobb glitteres topperek sajnos. Ami a körmödön van rózsaszín meg a piros jobban birizgálja a fantáziámat:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látom azóta a rózsaszínt megtaláltad. :) A piros liquid sandről is lesz poszt, a képek már megvannak. :)

      Törlés
  6. Tudsz segíteni mi volt az eladó neve? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.ebay.com/sch/cbnailstore428/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

      cbnailstore428 az eladó neve, nem tudom, hogy a link így működik-e

      Törlés
  7. Hm, nem rossz, csak a nagy hatszögek aggasztanak. Nem állnak ki zavaróan?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, egyáltalán nem, a fény ahogy megcsillan rajtuk, attól néz ki úgy, mintha kiállnának.

      Törlés
    2. Aha, köszi, nem is azért kérdeztem, csak a méretük miatt merült fel bennem. :-) Amúgy tetszene, meg így a kezeden a Lights of Emerald City is egyre inkább...

      Törlés
  8. jajj milyen szépeket vettél. :)
    én most 3 CG lakk tulajdonosa lettem *-*

    VálaszTörlés