2013. március 18., hétfő

Little drugstore haul


Sziasztok!

Régen volt vásárlós bejegyzés, így most hoztam egy rövidkét. Viki bejegyzésén felbuzdulva néztem be a drogériába, hátha nálunk is lehet kapni ezt a Ladies Night csomagot, mert tavaly emlékszem, hogy volt. Ez ugyan nem volt, viszont egy másik akció igen, méghozzá, ha bármely márka arcápoló termékeiből vásárolsz kettőt, akkor 15%, ha hármat akkor 30% kedvezményt kapsz. Úgy gondoltam, ezt most ki is használom, így az egyik terméket szinte ingyen kaptam meg.

Amiket vettem: 
Nivea Soothing Cleaning Mousse - Arclmeosó hab száraz és érzékeny bőrre
Nivea Make-up remover wipes - Sminklemosó kendő száraz és érzékeny bőrre
L'oréal Make-up remover for eyes and lips - Kétfázisú sminklemosó szemre és ajakra


Szeretem a sminklemosó kendőket, mert szépen megtisztítják az arcbőrt, de sajnos volt már olyan, amire a szemem allergiás reakciót mutatott, így azóta óvatosan bánok velük és a szememet kihagyom. Legutóbb a Bebe kendőit használtam, még egy pár darab van benne, de azt itt nem lehet kapni, így valami új után kellett néznem. Az Essence illatáért annyira nem vagyok oda, a többi pedig kb. egy árban mozog (Nivea, L'oréal, Garnier), most ennek adtam egy esélyt. 


Amióta először kipróbáltam kétfázisú sminklemosót, azóta a szememre csak azt használom, mert a zselés tust kizárólag evvel tudom leszedni úgy, hogy ne kelljen vörösre dörzsölnöm a szemem. Eddig az Yves Rocher kétfázisú lemosóját használtam, de az elég drága, ha nincs éppen semmilyen kedvezményre jogosító kuponja az embernek, és amúgy is szeretek új dolgokat kipróbálni. Viki pedig erről is jót nyilatkozott, adok neki egy esélyt én is. 


Dóri barátnőmnél volt alkalmam kipróbálni a Nivea legújabb arclemosóját, a hab állagút, és elsőre beleszerettem, így ez volt az első termék amit leemeltem a polcról. Jó barátok leszünk. :)


Mielőtt elkezdeném őket használni, elfogyasztom a meglevő dolgaimat, így legalább rá leszek kényszerítve, és hamarabb elfogynak majd, hogy az újak vehessék át a helyüket. 

Ti milyen gyakran cserélitek az arcápolóitokat? 
Szeretnétek egy bejegyzést a mostani arcápolási rutinomról? 

12 megjegyzés:

  1. Hűűű... egy ilyen "csomagot" én is elfogadnék :) Nagyon jó cuccoknak tűnnek, de most előbb nekem is el kell használnom a meglévőket, addig nem veszek semmit :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már karácsony óta meg akartam venni az arclemosót, de majdnem 7€ az ára, és mivel volt még más, amit használjak, nem volt létszükséglet. Az akciónál viszont nem hagyhattam ki.

      Törlés
  2. A Nivea habállagú arctisztító (normál bőrre)nekem is megvan, használom már egy ideje.
    Nem rossz, kellemesen felfrissít reggelente és este a sminket is elég jól leviszi.
    Mégis jobban szerettem a korábbi zselés állagú Nivea arctisztítót valamiért :S
    Szívesen olvasnék az arcápolási rutinodról!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Aqua Sensation-re gondolsz? Azt én is használtam egy ideig és nagyon szerettem, bár abból ha jól tudom csak egy fajta van, vagy nem?

      Törlés
  3. egyik kedvencem a kètfàzisu szemrevalo :D szo szerint

    VálaszTörlés
  4. Jöhet az arcápolási rutinos bejegyzés!
    Én mindig másik márkát veszek, soha nem ugyanazt a fajtát - nyughatatlan vagyok :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. Én szivesen olvasnék róla! :)
    Igazából én már próbáltam ilyen archabot, a Rival de Loopot, igaz, lehet nem a legjobb márkát választottam erre, de annyira rettenetes volt, hogy kicsit félek már ezektől...
    Hogy milyen gyakran cserélem.. úgy vagyok vele, hogy addig cserélgetem, amíg meg nem találom az igazit! :) Valahogy mindig úgy járok, hogy amit megszeretek az vagy kifutó termék vagy már kivonták, én meg még az utolsó utáni darabot vettem meg.. Ilyen a Nivea Natural Beauty bőrszépítő radírozó lemosója is..
    Szóval még kísérletezem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden márkából szépen beszivárgott ez a típusú termék az elmúlt hónapokban. Hogy nagyokat említsek, Vichyből is lehet kapni. A Niveát azért választottam, mert alapvetően szeretem a márkát, középáron mozog, megfizethető, de mégsem a legolcsóbb noname.

      Törlés
  6. a szemem környékére én is kizárólag kétfázisú sminklemosót használok :) nekem Avonos van, és szeretem! :))

    VálaszTörlés
  7. Drága vagy, köszönöm az említést! :) Sajnálom,h ogy nem volt Ladies Night-os táska nálatok, de ez az akció sem rossz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezt azért muszáj volt kihasználnom. :)

      Törlés