2013. február 21., csütörtök

TEST: Essence Lip Cream - Smooth Berry & Velvet Rose

Sziasztok!

Az Essence tavaszi szortimentjéből a lip creamek keltették fel legjobban a figyelmem. Már régóta szeretnék ilyen terméket, de eddig se egy Manhattan, se egy NYX gazdája nem lettem. Nem is csoda hát, hogy ha nem is azonnal, de viszonylag hamar csaptam le rájuk. Elsőre két színt vettem meg, a 01 Velvet Rose és a  02 Smooth Berry árnyalatokat. Ezen kívül egy nude és egy piros szín van még, de remélem lesz még több szín is - egy narancsos például állati lenne szerintem. Na de nem is szaporítom tovább a szót, nézzük miről van szó és hogyan szuperál.


A csomagolás hasonlít a Stay with me szájfényekéhez, ami szerintem teljesen rendben van. Megkülönböztetésképpen a fekete helyett ezüst kupakot és feliratokat kapott. 



Az applikátora viszont eltérő, aminek szerintem sokan örültök, bár nekem a másikkal sincs semmi bajom, de tudom, hogy jó páran nem kedvelitek. 


A textúrája nagyon krémes, kellemes és az illata szerintem imádnivaló. Kicsit mintha kókuszos lenne. Felvitelkor szépen el lehet dolgozni, nem azonnal szárad, lehet korrigálni, ha szükséges.

Tartósság, ami a legfontosabb. Hát be kell vallanom, az egy dolog, hogy a színekbe elsőre szerelmes lettem, de rettentően meglepett ez a termék. Kibírta az evés-ivás-edzés kombót, amit azt hiszem nem várunk el egy drogériás márkától, legalábbis nem olyan szinten, ahogy ez a lip cream teljesítette. Nem mondom, hogy sértetlenül, de a helyén maradt és mehettem tovább a dolgomra szinte igazítás nélkül. Engem totálisan meggyőzött, ezennel hivatalosan is új kedvencem lett. 10 pont az Essencenek, sőt 10+1. :)

Végül pedig sminkben. (Több képet holnap hozok, egy bejegyzésben rengeteg lett volna.)


Nálatok is tarolnak a lip creamek? Melyik szín? 

12 megjegyzés:

  1. A Smoothy Berry még kívánságlistás, de így Rajtad valami eszméletlen jó :O
    A Velvet Rose meg megvan már, és imádom :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óvatosan kell bánnom az erős színekkel, de ez meglepett. :) A rózsaszín meg hát...gyorsan vége lesz. :) Pedig az ilyen ritkán fordul elő.

      Törlés
  2. Sajnos nekem egyik szín sem állna jól, illetve szerintem nekem úgy alapból nem állnak jól az erős fedésű szájravalók :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nincs belőlük teszter, legalábbis nálunk, pedig szerintem a Velvet rose vagy a nude szín neked is bejönne. Vékony rétegben felvíve nem ilyen erős fedésű, a rózsaszínt például teljesen visszafogott, és gyönyörűen természetes ha kicsit használunk csak belőle. (Amit én nem tettem, mert nem ez volt a célom most.)

      Törlés
    2. A Velvet Rose-on elgondolkoztam (a nude biztosan világos lenne nekem), de nem merném megvenni.

      Törlés
  3. A Velvet Rose már biztos haza jön velem, de a Smoothy Berry is nagyon szép. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek, nekem is ez a kettő van a kívánságlistámon:)

    VálaszTörlés
  5. nagyon szépek. nekem most a rimmel újdonsága tetszett meg. kipróbáltam őket, de nem hiszem, hogy megveszem, van elég cuccom, de gyönyörűek :)

    VálaszTörlés
  6. nekem nagyon tetszenek euek a lip creamek. biztosan veszek majd belőlük *-*

    VálaszTörlés
  7. nagyon jól áll neked mindkét szín! én is tervezek venni, de még nem tudom pontosan, hogy melyiket szeretném :)

    VálaszTörlés
  8. Nem bántásból írom, de muszáj megjegyeznem, hogy iszonyat kényelmetlen ezt a betűtípust olvasni, főleg így dőlt stílusban..

    Egyébként mindkettő jól áll, én is ezeket néztem ki!! Szuper!!

    VálaszTörlés
  9. Nekem nagyon tetszik mind a kettő, és tervezem is a beszerzésüket! :)

    VálaszTörlés