2013. február 5., kedd

Nail Club Favourite Brand - Braided Nails

Sziasztok!

Tesómék itt voltak látogatóban és kicsit megcsúsztam a Nail Clubbal, de most pótolom. A kedvenc márkámról lesz szó, ami nem is volt kérdés, hogy melyik lesz azok közül, amiket már próbáltam.
 Az Essie-re esett a választásom és hoztam nektek néhány promo képet is, mert szerintem annyira jók. :) 









Nekem eddig 8 db Essie mini lakkom van, ami két kollekcióhoz tartozik.
A Resort 2012-ről itt olvashattatok: http://florysworld.blogspot.be/2012/03/az-elso-ebay-rendelesem-essie-resort.html , a 2012-es karácsonyi kollekcióról pedig itt: http://florysworld.blogspot.be/2012/11/teszt-essie-christmas-mini-collection.html.


A körmeim elkészítéséhez egy új technikát választottam, amit egyszer próbáltam ki eddig egy körmömön, aki követ Instagramon és figyelmes volt, az láthatta. Most elkészítettem az összes körmömre is. Ez a minta pedig a fonott körmök lennének. Hogyan készül? Válassz 3 színt, lehetőleg olyat, ami egy rétegben is tökéletesen fed. Fesd ki a körmöd az első színnel, teljesen. Ezután fess átlósan egy csíkot. Nem kell tökéletesnek lennie, mert egy részét úgy is lefedi majd egy másik réteg, de az alsó vonal legyen egyenes. Ezután a másik oldalról következik a 3. szín és így tovább egészen addig rétegezünk, amíg el nem fogy körmünk. Akinek a magyarázatom nem volt érthető, KATT IDE! 

Az Essie lakkok közül 2 kéket választottam és egy Moyra ezüsttel párosítottam. Íme: 






Hogy tetszik? Még kell gyakorolni...:) 



13 megjegyzés:

  1. nagyon szép lett :) én is ki szeretném próbálni ezt a technikát :)

    VálaszTörlés
  2. huuuu ez ku.rva jo lett.bocsànat de nagyon utos!!!!! 0_0

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Rohadt jó! Mindig ki akartam próbálni de sosem volt türelmem hozzá :D

    VálaszTörlés
  5. Uhh, ez melós volt nagyon, de tetszik! :) És gyakorlat teszi a mestert, jöhet még ilyen köröm tavaszi színkombinációban, stb. :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm lányok! :) Lesz még ilyen!

    VálaszTörlés
  7. Jaj hát eltudnám viselni, ha minden ilyen könnyen jönne, hogy csak megjegyzést teszek és lám, itt a poszt belőle:)
    Hát ezt sokkal bonyolultabbnak gondoltam:D Azt hittem celluxoztál megint. Nekem a másik jobban tetszett- de csak mert annak a színvilága közelebb van hozzám. Ez is nagyon szép:) Mennyi idő alatt végeztél vele?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, de már a celluxozás is érik megint. :) Nem volt vészes, csak óvatosan kell bánni vele, mert a végére sok lesz a réteg és a száradási ideje nyilván hosszabb. Én ezt speciel lemostam, szóval nem tudom mennyivel több, de a múltkori tudom, hogy jó sokáig száradt. Végül el is rontolódott, ezért nem lett lefényképezve rendesen. De majd azt a változatot is megcsinálom megint, nekem is tetszettek azok a színek is.

      Törlés
  8. NO, ehhez aztán kell türelem, de nagyon jó lett! :-)

    VálaszTörlés
  9. az Essie lakkok a z álomlakkjaim <33
    nagyon tetszik a mani, baromi ügyes vagy ;)

    VálaszTörlés